墨西哥黑幫血洗小鎮18死 鎮長、警員也遇害

199 回覆
112 Like 6 Dislike
痴線國家
墨西哥正式大黑幫個班係住係堡壘
全改裝反空反地炮,人手一枝全自動步槍
機動RPG ,老實講軍隊都唔係好想搞呢d大黑幫
同埋黑白一直都係共存,你見新聞所謂打擊只係敵地勢力
全部人有股份,呢個世界就係咁樣運作
仲唔快啲去補充人口
販毒一定係全世界最賺錢之一
你係黑市大把貨買啦,你洗驚買唔到軍用槍?
大能把25流出報銷又賺一筆
朝早就正規軍除暴,夜晚換件衫就姦淫
根本同一班人,Elite Squad 07,Elite Squad2 2010
睇完你就明軍方反恐打毒笑話黎
呢d黑幫咁有錢一定買最大口徑槍
軍方玩緊5.56 ,人地7.62以上
打春咩,就算擋到人地人手全RPG 一射上帝都死啦
阿根廷和中國近日簽署加入「一帶一路」計劃備忘錄。拉美三個最大的經濟體巴西、墨西哥、阿根廷都加入了中國主導的「一帶一路」全球基建發展項目。
https://www.bbc.com/zhongwen/trad/world-60306822.amp
本地黑幫食乜?

黑幫一般都無紀律, 佢地如果咁有紀律心都做左正行啦, 你冒住犯法風險自然係想搵快錢

你要有利可圖先有黑幫的, 在果度你有乜偏門可以撈? 只能幫墨西哥黑幫販毒

其實呢個情況就同breaking bad一樣, 但佢發生在新墨西哥州

無辦法落地生根只因為風險太大, 成本太高, 利益太少

要做到3樣野, 其實人人有槍係好需要

最完美社會當然係人人無槍, 好似日本咁

但你做唔到又禁槍, 只係令個問題更惡化, 咁就應該搵個次好的選擇, 就係人人有槍
又一個垃圾國家
咩戲
好似好正
sicario
毒裁者
墨西哥啲黑幫真係唔意外,果邊啲黑幫係有能力同軍隊打,RPG裝甲車乜都有
火神色
有冇 坦克先
錯在美方

班左膠拎光環就叻 叫佢地親身去墨西哥落後村落就say no
美國以前真係過去拉毒販
你叫佢地表態聲援下伊朗示威都唔得啦,仲話親身去
左派唯一肯反既極權咪俄羅斯
其他一律係文化差異要尊重or人地搞成咁最衰都係美國
唔係咁易架ching
有人買咪有人賣囉,根本就係佢自已衰
係, 所以南美有一個作家曾經寫過一句話, 佢話墨西哥最大問題係, 離美國大近, 卻又離開神太遠.
係呀
英國佬果期都幾多省港旗兵
所以支持香港警察執法

黑幫裝備

警察裝備
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞