i狗真係好中意自欺欺人

61 回覆
51 Like 62 Dislike
有啲傻西話人地係idog, 但就叫自己an俠 好L娘, 以為自己係咩
清係唔係打緊稻草人
idog係指崇拜iphone啲傻閪
iphone出嘅所有嘢閹嘅所有嘢都係啱
正常人用iphone唔會條件反射幫個產品駁嘴
關咩事;你自卑就自卑啦;專登開垃圾post 去踩用iPhone 既人,你唔係自卑係咩
i狗係i狗,用iphone係用iphone
正常人用iphone唔會條件反射咁樣駁嘴,亦都唔會睇唔起其他人用幾多錢手機
話人買唔起iphone已經係i狗嘅證明,連SE同舊款都當透明,證明病得幾深
我用iPhone 13 mini樓主可以打我了
所以你呢d自卑閪咪狗囉;開𨶙埋垃圾post;好心你呢我有講過我睇唔起舊iPhone 同 se 既人咩?你d自卑閪唔好自以為非啦;你連基本邏輯都無;學人講證明笑死人?

你老母病得好深😂😂😂
idog眼中:批評iphone=an dog,同小粉紅一樣
fold 我認同

filp 真係邊個87 諗出呢既 ....
買唔起係你講,咁舊款同SE有冇人買唔起先,個價錢咪同普遍大眾an機差唔多,你擺明唔將舊款同SE放在眼內先會講出買唔起三隻字
雙系統機用家笑而不語
你中學數學唔合格?你而家既意思係
if formula A=unknown,A=approved

😂😂😂😂😂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞