i狗真係好中意自欺欺人

61 回覆
51 Like 62 Dislike
人哋留言話想要電池背蓋自己換電
i狗話會變厚又話防水技術難
現實係部機真係keep撚到幾薄
但個鏡頭就越嚟越厚
一早已經冇辦法平放部機
你俾返個背蓋已經平咗個鏡頭
乜部機放檯撳搖搖下仲慘過厚多少少
平時大部份人都會裝機殼平返部機
點解想官方出可拆電池蓋又有問題

人哋話反正部機沖涼都用唔到防水根本wfc
之後又有i狗死撐沖涼都得喎
跟住人哋覆佢熱水彈到會誤觸
之後又有i狗死撐浸浴
咁想問香港地究竟係沖花灑涼先主流
定係個個屋企都有浴缸日日開熱水浸浴先
不如講埋熱水涼誤觸咪沖凍水涼

成班柒頭皮當年3.5又係咁樣死撐
到今日班i狗都仲係咁柒
你唔買大把人買

利申:用盡14 pro
*用緊
用iphone定iphone用你,用到要好似死狗咁樣幫部機啲缺點都講成優點
算啦,唔好引戰
咁android 咪仲多缺點,淨係晶片都慢過人,個design又核突, 啱晒你呢啲毒撚用
我兩部機都有,講粒u 同user experience, 始終android 都係輸緊,不過無以前輸9條街咁多咁解
因為得i狗咁弱智死都要駁嘴
idog弱智就梗
唉瘋個鏡頭越出就越大個
重量側埋右上角
唔戴套好易成部機跣落地下
冇買care嘅話又跌幾千
我idog
仲用緊12 pro 見到13 14 個鏡頭 就唔開胃0 想換

仲要放唔撚平 因為apple 覺得user 反正都帶套所以無所謂? 我係小眾唔帶套既

你識得咁諗
都唔算係idog
直頭想拍番條youtube片講我有幾撚失望
以前冇套係手感好,宜家冇套係搖搖板
agree,idog係盲目,正常人用iPhone,idog係拜iPhone
唔撚明啲人點用部14 pro 個island 仲柒過瀏海 個鏡頭突過你粒lin
冇買13咪升14pro可以升埋個cpu
13升14就pro唔pro都水魚
Apple易家條form 就係一路run得咁順點解要變?

有咩野係比市佔同賺大錢緊要?

當年就係Steve Jobs 令科技走前十年

而家就係Apple 令科技前進遲緩廿年
所以三叔摺機真係革命嚟
厚少少已經可以改變唔少人嘅生活習慣
衰在火龍唔爭氣
其實一直都好討厭d果粉成日攞User Experience 黎做買既理由

係重要 但無iphone既出現 何來有User Experience ?

你會唔會話具爾發明電話 愛迪生發明電燈泡 萊特兄弟發明飛機

佢地d products 都唔阿夠User experience ?

無個主體核心理念產品 何來有用家體驗呢?
其實an啲人都係咁
Fold 4已擺脫火龍
android本身就好難形成信仰,有問題唔係賴落間公司就係賴個OS或者賴下火龍,好難會話吹奏間公司件產品缺點講到曲變直,正常柒咗咪認其實冇咩嘢,係i狗唔知係自尊心定咩搞到一定要駁嘴,正常人用iphone,i狗拜iphone
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞