i狗真係好中意自欺欺人

61 回覆
51 Like 62 Dislike
我以為係idol,但真係覺得apple對客係撚狗咁撚,所以轉samsung

無戴套,日日跌跌左兩年都無事
戴套其實浪費哂電話設計
支持繼續撚多ifan一百年
keep住用lightning 最好用5w差電用乜撚type c
3.5寸人體工學點可以改
用個di用多一百年,faceid夠晒仲使乜fingerprint
有d人係值得比人撚,完全唔係無辜
凸舊嘢又冇得平放點樣忍到唔戴套
唔覺,大把android user 話望住條摺痕先食得落飯,
重有死撐屏下鏡頭成像差冇問題,屏下指紋用唔到普通mon 貼冇問題,
打和啦super
仲有邊部電話有得換電+3.5
人生要幾失敗先要會靠自己部手機攞優越感
屏下XX本身個技術係on9,屏下指紋同屏下鏡頭都係,一定做咗好多取捨嚟影響用家體驗,不過裸跑冇問題其實又唔應該笑鳩人
可惜778G非旗艦
啲an狗硬係好鐘意引戰
最慘十個有九個都會用mon 貼呢
用唔到玻璃貼就用水凝貼,幾日就花又換過塊
駁唔到
其實人哋用咩電話同點用關你咩事啫?
agree,河水不犯井水,人哋想要3.5同想要換電背蓋都係各自需求,係啲i狗成日出嚟吠,仲好意思屌返人唔中意就咪用iphone
自卑狗又出呢;講真你有你用android,人地有人地用iPhone

專誠開post 出呢話iPhone 除左自卑買唔起iPhone 我諗唔到理由囉
普拼
其實有SE有舊代iphone冇話一定要跟新款,咩人先會覺得iphone特別高貴
好奇拍raw片個百gb嘅點揼訓落pc
SSD
好簡單, 優點>缺點, 就買嗰部囉
有啲人真係好鐘意理人地點用部機,點解你地仲要用? 你覺得既優點/缺點, 喺人地眼中根本就未必係
特別係an狗, 一見apple 既新聞就如獲至寶, 掉返轉就好少人會講an機, 因為根本冇人理佢地啲機
真心認同囉;好𨶙無聊,佢地用佢地android,我地有我地用iPhone,要專登出post 話iPhone ,唯一既理由係自卑買唔起iPhone 囉
SE同舊款就唔當iphone
買唔起三個字好似傲視群雄咁
事實i狗連用舊款iphone同SE撚都睇唔起
你老母就狗囉;不停話人狗自卑𨶙
想問係唔係得新款先算iphone,想問舊款同SE有咩人買唔起先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞