Mil Milk呢個chanel到底係點賺錢?

327 回覆
659 Like 48 Dislike
仲有個男主持做咕喱系列
真係搬石油氣 搬屋 搬冰 搬水 逐樣拍一次
MM班人其實對本土嘢好有熱誠
好值得我哋支持

利申,接受過訪問,同佢哋隊crew有接觸過
成日都用MM當做老母既電子奶嘴
淨係令佢唔轉台睇81/91就值得比LIKE
不過會比老母問幾時帶佢去XX食/玩

至於廣告 一個好既侵勞應該要有一定量廣告 例如CHEAP
sa妹好多暗倉印
有廣告就生存到
雖然唔知廣告費咁貴
如果收咁貴其實養起晒佢地係冇問題
嗰個咩Sam個樣不了
搵位攻擊???

你思覺失調???
樓主幾風趣,人哋一開波就講明日日出片,你應該第2集開始冇睇
人地連大學都搵佢拍片
左右通食
咁叫搵位攻擊 米紙啲打手多到
你有幾可見米紙PO會有人講 xxx channel 仲好睇仲勁
高高市價唔等於啱㗎Ching
計返18k好難生存
亦都大把公司比起milmilk高
而家我個間兩年都2起跳
咪講認咗
但都係低囉
明明拍開呢d片 次次都話唔夠力 好心就操下
同埋集集個拍法都一樣
影個男主持做到好辛苦
跟住影原來啲師傅都唔係得牛力 搬嘢都要有啲技巧

之後訪問下啲師傅就話做個行雖然辛苦 但係都靠佢養妻活兒到

最後影下原來香港仲有好多行業 / 居民要靠呢啲搬嘢師傅
份工都幾有意義

睇到識背
咪撚玩啦,人哋一周年嗰時台前幕後都tag咗十幾人出嚟啦,仲去大班樓慶功,講到明自費非贊助,有水喉淝唔通話俾您班on9知咩衣家扮吓公司仔有志氣不知幾好玩,進可攻退可守,d片做得差都全部合理化,仲大把護主狗衝出嚟第一句就:「妳哋資源唔夠人多,努力呀,俾d心機啦」⋯⋯喂大佬呀,妳自己個台柒關咩其他channel事呀,拉人落水再搞輿論真係陰險惡毒到無倫
大班樓又唔係天價餐單,咁都拎埋嚟講
啲弱智仔真係以為三條女做到個台見女就衝

呢幾條女咁撚勁做蘋果時上曬位啦 使做jun咩
明明係其他大隊組台無搵佢地先自己做 識舊蘋果人嘅都知
上面仲有幾條護主犬撲出嚟話人FF佢地唔係得三條友做
珍 佢有條講賣淫相 角度攞得幾好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞