Mil Milk呢個chanel到底係點賺錢?

327 回覆
659 Like 48 Dislike
米紙無水喉?
識行內啲舊蘋果人話佢地連media都有請人manage 實係三條女自己做曬啦
明明係被channel事業耽誤咗嘅打手公司
‘’行內人話‘’真係鐵證如山嘅fact check,所以我仲等緊流浮山刀手
呢度啲Ching個個討論都鐵證如山 有曬證據先上嚟講係咪
你有無米紙盤數貼上嚟證明三條女做無水喉?

咁多個channel最反感就係米紙
成日都搵位攻擊其他舊蘋果人channel,比啲心機做好啲片仲好啦 真係無見其他channel下下同人地比乜乜柒柒
哎屌 人地有人做media management,應該真係唔會影響到啲片質素
“行內人話”覺得米紙反感咪唔好撚睇囉,關我撚事咩佢d片質素如何,關你撚事咩
ig出個文字post唔同字數及唔同數量既圖都 5-15萬。ig 片都20萬起跳,拍yourube片係好撚貴的。
渣哥未死呀
咁我覆咩又關你撚事 都有嘅,幫你就業
Dcfever Sa 世一
張rate card拎黎參考架姐,最尾又咪係呢樣減下,果樣唔洗加錢包埋,一個package咁sell,拆返開就係咁上下啦
仲黎
溝女咁呀 樣衰 連識都無人想識
未so到內涵就88

溝左都好 拍唔耐
第條女又靚又索 男人點忍 明未
佢我就唔擔心
我擔心米紙多D
你loop呢點 咁我咪又問多次 燒山究竟有幾靚仔吸引到人睇

要搵例子仲有大把添 大把kol 都樣衰添
Model 都有肥同7 同樣衰添
講正常黎計 普遍 靚女係優勢 都比你吹到唔係
同mirror 班粉一樣 好野
但係其他Media 唔會情緒勒索啲員工
點都唔夠MM大條
唔洗比較
香港係特別低
同埋Mil Milk出手都係偏低
apple個衰妹pt都擺咁多心機落去做
respect
你望下自己個名 似乎你自己嚟
覆緊佢嗰句三條女揼石仔pt 做
成日喺其他舊蘋果人channel post度講呢個pt唔知做乜鳩 人地有水喉就講到人地錯咁
啲打手多到仆街 仲話3條女做
講真2年經驗唔過2萬高條春咩
基本都要啦其實
OT又再人工加下下哎義氣咁點同你做
3年俾16k真係笑到吱一聲
搞手打個和咩
題材咪就係隱世非主流左膠大愛 隨機生成
牙朗仲可以每個地盤職位返一次
每個離島/村又一條片 仲有
精神病/情緒病/同性戀/單親/每一個少數族裔拍一次/巴膠/飛機膠/小巴膠/vr豚/宗教/窮撚運動員/窮撚電競師/劏房/住工廈/水上人/漁民/街市/茶餐廳/當鋪/追夢舞者/YouTuber/花式跳繩/紋身/滑板/freelancer/港產片/飲茶

利申:Natalie世一
個乜q筆跡專家啲片好撚on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞