點解啲男人咁快淡?

246 回覆
26 Like 260 Dislike
為自己增值呢個係最健康嘅諗法,我覺得

一直咁樣落去,我覺得一定會遇到啱Channel嘅一直咁樣落去,我覺得一定會遇到啱Channel嘅,祝你好運
你係咪誤會左, 而家單身, 我邊度搵個人比我發掘?
我意思對方去到一個位唔想理你, 就好難做, 如果有心就最好一齊學一樣野。

多謝你
女朋友定男朋友?
真,無住家飯食就食外賣嫁啦
無仔。
Sor 係誤會左
你將我打既野轉返做單身咁睇你觀感就fit晒
請問呢一個係咩意思?我新會然
唔好意思,新嘅iPhone語音輸入法,成日將啲字重複,搞到講嘢1999
男朋友
睇樓主既對話都覺得個人好麻煩…不斷想其他人取悅

有公主既病都要有公主既命先得。
又係呢啲on9理論
毒撚唔係長情係冇得揀
我都希望有個好夾, 肯同我培養興趣既人, 有時上D 班,或一D 活動, 見人地兩夫妻一齊去, 就好羨慕。
自問唔係無增值自己, 都中意戶外活動, 但可能自己內向D , D 人覺得悶, 唔夠好玩掛,但性格好難改。
都有心理準備自己嫁唔出。
有D 毒撚好恐怖, 外表唔講, 但個人都怪,唔識理人感受, 活係自己世界
邊個話毒撚=長情?
浸呱佢
果D 叫我easy pussy 既我都有回, 邊度見我叫人取悅?
唔通有女仔會中意比人咁樣話?
點解無左個p字

男人睇個殼先再講性格
請自評樣同身材
睇淡D啦,連登仔把口係咁
因為佢地網上世界唔洗負責任
你估佢地好似ig/fb會咁俾人知,仲敢唔敢講?
正正常常囉,總之唔係暗瘡肥婆
呢個問題好簡單,我唔直接答你,我用例子答你:

我有時會寧願同老婆一齊攤係床度互相疊住然後各自碌電話,全日廢住唔講嘢都得。

有時會同老婆特登去搵啲辛苦自己既地方一人揹住一個60L背囊去露營幾日。

遇到就係遇到,未遇到就係未遇到。
唔存在會因為你悶唔好玩而突然對你無興趣但係你覺得啱既人,未遇到就係未遇到。
認真答你
男人靠新鮮感
如果你本身冇乜吸引力
然後過左熱戀期發現你同佢唔夾
又食左你隻豬
而如果個男人本身多選擇
咁多樣野加埋
咁好快飛左你
因為你冇keep住update自己
每個人都要經常令人地有更多野探索先有趣有新鮮感
頭一個月仲未扑或者冇得扑已經要賣盤啦 仲同你曬時間咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞