點解啲男人咁快淡?

246 回覆
26 Like 260 Dislike
真 其實我同ex 一齊一直比人感覺好sweet 因為成日po, 但問題勁多

同exex 一齊中意低調,然後就冇乜點po 但個幾年都好sweet 其實

樓主 你搵錯人,唔係所有男人都係咁,好多男人都可以好長情,從好個方面睇,你早左知道唔適合嘅人,早d 知好過遲d
lm
例如呢 可以點樣upgrade?
學下其他興趣?
你條毒撚又識?
唔係用咩方法
亦唔係你問題 都未必係佢問題
只係唔夠鍾意你~
佢開始追你佢以為夠鍾意你

唔知你有冇比一個人曾經好鍾意過?
如果有 你會感受到同而家呢個嘅分別
如果冇 一個俾人足夠鍾意嘅人係唔會再上嚟問呢啲問題

如果我係你 我會Next
末比你撇低我之前 比你先失去我滋味
啱 所以波夾到腸 男人要食埋三摺肚腩加35腰闊度
唔係就唔好幻想港女咁多大波腰幼
講得好!

當遇到嘅,做返自己甚至性格煩到嘔,佢都打死唔走
掉返轉,自己對對方都係一樣。

願大家都可以遇到一個可以令你成為自己嘅人
而佢真心鍾意嗰個真正嘅你~
唔需要方法,套路

如果未遇到,寧缺勿濫。
太多港女性格太難頂
一齊落受氣受到唔想對住
做左咁耐戲
得到手變返真實自己好正常
你E+咪期望條仔理你 LO
同理心

咩料?港女成日以為自己無野可以upgrade??
淨係外表都已經大把可以做
做gym操靚個body
髮型唔掂既就搵專業既整下髮型
認真學化妝,襯衫

認為自己無需要搞呢D既人只係的兩種:
一係已經喺所有範疇達到頂尖,身段fit到hi hi,外在打理已經100% optimized無得再搞
二係懶,或者認為自己唔洗做呢D都已經夠吸引力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞