點解啲男人咁快淡?

246 回覆
26 Like 260 Dislike
傻淡
有時一拍掌打唔響, 對方無心都無計。
最好可以一齊學同一樣野。
冇得做咪淡囉
明白男人都想要挑戰, 我明一開頭要比D 挑戰, 但耐左真係無可能長期有挑戰嘛... 不停話自己幾多人追咁?
而家講緊長期關係。

不過咁, D 男人口講煩, 唔中意D 女製造危機感, 但係咪一唔製造危機感就覺得唔想咁在意, 會怠慢佢? 如果係就唔怪得D女。
你係咪絲
或者要小心D 選擇。
你係巴打定絲打?

自問一直有增值自己, 但唔係為個男人既。
或者個對象唔啱啦, 要搵番D 啱CHANNEL既
成日諗人哋點點點
有無諗過upgrade自己著手
ig fb啲野做比人睇姐

所以我咪話如果你由始至終都係一致嘅話就當我冇講過
有一句嘢有時真係好精境:因為不了解在一起, 因為了解而分開
有時可能係太快 唔夠足夠了解 一齊咗先知有啲弊端浮現咗出嚟
個男仔又唔想直接hurt嗰個女仔咁快分手 可能都會一齊多一排 但係態度就比以前冷淡或者唔耐煩
我估可能係咁掛
唔排除有啲真係賤男到手就即刻照完鬆
因為人地有性生活
男人係睇唔起容易得到嘅女人
唔知你點得出我好EASY呢個結論, 可能學其他巴/絲話, 要比好多關卡,挑戰先唔EASY啦。
成個香港所有人都好快淡

你睇下仲有幾多人堅持唔食藍店,堅持出嚟撐/堅持捐錢
講下點為之容易得到?
要追夠幾個月? (而家D 人會等咁耐?)
要好多關卡/挑戰 ? (明明無人追都作到好多追求者嚇下佢?)
做愛,做愛,冇得做,點愛
上面有D 巴又話做左又會淡喎
你係巴定絲?
我都覺得你講得幾有道理
做咗D精會淡
okok
全部都係佢問題
你就一啲問題都無
你就不斷揾到佢越黎越多問題

我呢d局外人睇就係咁
有無諗過係你既要求越黎越多
而佢只可以停留係度

再者,一係分,一係唔分
有第一步先有之後
唔好咁煩可以嘛?
其實係要搵一個真正愛你既人 同時確認自己都真正愛佢
大家都肯付出既時候 就咪整色整水
如果發生條友只係一味想拎著數 自己又唔付出 果斷啲分手 你搞咩危機感都唔會改變到佢既本性

製造危機感會破壞彼此既信任
如果佢本身係愛你既 你咁做會不斷消磨呢份愛
一樣 然後佢話想事業為重啱啱分左手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞