[LoL]英雄聯盟 S12比賽討論區(1061)

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
而家邊到練新人呀
都係買人打
第1年byg反而就有
Likia喺MCX打過
Minji喺BJD打過2年
wako仲耐
都唔知有咩好嘈
咁不如話個責任係psg輸咗俾byg psg先係罪人

呢到
贏又屌
輸又屌
打得好又屌
打得廢又屌
外卡畀人屠又話外圍賽唔好睇
外卡打得贏又話大賽區垃圾
Faker廢老 chovy choky showmaker shoemaker
死港仔 死台仔 死韓仔

冇人講bp冇人講戰略冇人講打法
良好的討論風氣
都唔撚新係邊以前係新人係講18歲啱啱中學畢業就去打職業,20,21歲已經係老將

話psg買韓援都仲有討論空間,話psg下路廢老但psg下路一個23一個25,byg兩個24咪又係一鳩樣,火龍好似打好多年其實先22,放係byg嚟講都係新人
比大清講句公道話

DOGGO同HUSHA呢兩件一早係AHQ二隊響哂朵
未出過國際賽=新人 出過N次=廢老
呢度傾bp會比人話賴bp
希望下年仲見到evi
入圍賽BP有咩好講啫
有排叫咗佢打上嫁
瞓醒去返學嗰陣 淨係睇咗bp 覺得byg劣勢
byg 上路畀人睇穿曬
jax除咗啱啱出聖裂之杖嗰下冇兩件裝都打唔贏gragas (at least 23mins)
maokai counter入場 豬女又唔gank上路
byg nar嘅話嗰陣應該勁啲(fnc ban)
冇人講咪你講囉我屌你老母臭閪
.
.
.
屌你老母臭閪谷鳩氣
pick jax唔幫上真係
好心學下RNG (So far pick jax玩得比較好嗰隊)
有得抄功課都唔抄
10分鐘每條線輸1X-2XCS 仲有咩BP好討論
唔洗畀人笑
BB Spica Abbedagge Viper Targamas
369 Closer Faker Flakked Missing

依場stacked好多,midbeast stream緊
JKL細佬
最後真係全部人都打晒CQ
之前啲淡友錯撚晒
Faker係咁玩akali
打線-場埸輸cs
團戰-打團仲衰過日本巴西 贏咗都唔係clean
play in大把山埃bp
咩英勁咩戰術勁都係啲強隊派答案啦
今年playin d bp大路到爆,都係playoffs嗰堆
上年AMUMU SUP
好似未贏過
佢賽前仲話lpl mid > lck mid
結果lpl除咗scout之外兩個唔入流,另一個就淨係識玩工具人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞