[LoL]英雄聯盟 S12比賽討論區(1061)

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
maokai jg前期太廢
打top一遇aatrox gnar嗰啲又直接爆炸
打support好似先係best option
下 咁都有得贏 好似T1 d play
睇左啲乜撚野
龍魂巴龍比人一波完
我上去打jg可能同pyoshit差唔多
咁樣反cup
有龍魂有巴龍經濟領先
但一波輸左
Pyoshit呢場做嘅嘢銅牌jg都做到
前期陣 vs 後期陣
MAD個陣前期惡過狗,但一個失誤就玩完
mad 踢阿支走做唔做到
有得加賽?
mad明知上pyosik都揀魔鬼魚 抵輸啦
比zeka deft開心農場 pyoshit死10次有咩所謂
比賽巴龍真係陷阱黎 邊個食先就邊個含
Zeka 隻賽垃圾
除非隻牛贏到rng 就有
MAD個陣再拖都係輸
DRX 已經scale到 MAD唔夠打
唔係DRX勁
係對面⋯
yuumi 第2高傷
收到風到溝渠xxxx J Zeka J到唔願返工
唔勁咩 4打6喎
原來Armut最後果波招大用黎困咗Pyoshit
再拖都係俾deft1打5
作為一個Drx風扇 咁既分組真係得啖笑
講真咁同直接宣佈Drx首名有咩分別。
令我地班Drx風扇 totally no mood to 捱夜睇電波 嗱,我又分析下

首先,RGE唔好玩啦 歐州野,2勝穩陣

TES,,如果係T1就有可觀性(順便可以報上次deft世界賽 ga仇)(不過算啦,入到決賽又會見到面) 我真係冇睇過依隊野..Drx半力夠WIN,又2勝

最後一隊,我連名都唔記得 我地出pyoshit 練下is ok,又2勝

加上我地4大尖刀 Zeka,Deft,beryl,豬坑 加上關鍵王穩定Kingen.. 根本場場大炒,,,,
6勝就一定..係睇下破唔破到最快紀錄.咁一面倒ga比賽,我冇興趣,大家8強見
P.S.比d咁ga對手Drx..is侮辱..哈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞