[LoL]英雄聯盟 S12比賽討論區(1061)

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
北美小柴犬
Danny = Unified
名額睇國際賽(WC+MSI)賽區總成績,用積分制去決定邊個賽區有4個名額,相信PCS同VCS個2個名額都係咁計出來
唔係Chovy 都係普通料
Uni5 一開始好勁
而家變左普通料
咁請問BYG近年有咩成績幫PCS爭到分 點樣影響力大過PSG
睇啲連登討論區淨係識一味冷嘲熱諷PSG隊真係無得救
別買太多
U記以前副眼鏡有加成 之後冇戴係差啲
幫你MARK返重點,"將來"、"新人"
PSG咪繼續攬住2個港仔+上路火龍+年年換韓援,你咪睇下PCS賽區會因為邊隊得益多啲
直係搵新人一早換撚左隻sup啦
人地Loud唔洗練都有得打bo5
成日都唔敢打
火龍而家又勁廢 條友打線0細節
屌你kino接受訪問仲夠膽死講byg打線團戰唔差

團戰大家廢鬥廢就算,打線場場輸到仆街喎
嘈咩
FAK 入到世界賽今年冠軍啦
YSKM(小theShy) + Pretender + MnM
三路核心
一定係入圍賽避開中韓 連BO5都冇得打個影響力大喇
唔知以為BYG包哂成個PCS青訓嚟做 練幾個新人有幾大影響力呀
新人出黎打比人賞識, 都會係轉去NA LPL, 呢d就係新人嘅將來
PCS冇將來, 只係一個跳板
所以同NA一樣 大部份係d其他賽區冇興趣嘅老將
但PCS冇NA咁有錢買咁多勁外援
打線冇死=唔差
團戰輸到仆街 一定係陣容問題
睇啲連登討論區淨係識一味盲撐DRX真係無得救
所以我從來都冇噉做過 PSG輸BYG之後我都為PSG改咗首詞 喺連登出咗我第一個po 就係想為連登嘅PSG fans一齊互相打氣吓

完了吧 如無意外 如今Kaiwing該好好比賽
https://lih.kg/3134909
成鳩日搵練新人做藉口電競最佳年齡當你18-23,ad同sup已經24,中路同打野21,下年就22,得上路likai最後生20

講真唔係pcs依家全部老人隊,byg咁既年齡放以前lms話自己係新人真係俾人笑死
練幾個新人然後打得贏psg幾個廢老,呢樣咪成效囉
有冇巴打諗住買byg口罩支持特哥培養新人
睇下越南隊SGB 成隊00後一樣打個2-3出嚟
但人哋要打中韓歐 人哋就有資格話練新人喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞