啱啱睇完The Office…

382 回覆
667 Like 19 Dislike
呢套香港勁冷門,但係好撚好睇,結局差啲睇到想喊
又唔使既 好似你想學認同人 咁你睇劇見到佢地講嗰陣咪輕輕記下 因為劇用得一定係簡單同成日用 唔使死記 睇得多就會記得 我英文都好廢 都係得閒睇下ted talk 儘量靠前文後理去估點解 真係粒字會令你唔明成句既咪查下 但同公司啲鬼佬傾計都仲OK 講野真係唔使太care grammar
That '70s Show
一開頭嗰幾季真係笑到傻 Andy嚟本身都麻麻地 但後面都順眼啲 冇埋Michael真係差好遠 送機嗰集應該真眼淚
感覺中間佢拖長咗有少少悶
但整體係唔錯嘅
New girl 真係好睇
嗰集笑位真係一浪接一浪
第一次睇笑到癲
重睇過好多次
清識貨
終於出戲啦屌
睇埋the boys
thats what she said
開戰啊
最後一季 我覺得唔好睇
同埋演員好似唔想拍咁
Marshall 唔想拍囉
係佢話quit先會完

btw你當成季係拎嚟埋尾收伏筆係ok
愈後愈sad
第7第8季都喊過

同Jim道別嗰一幕
同埋一直都好想睇Michael同Holly一齊返
點估到佢地終於一齊返就係Michael要走嘅時候
唔係亞視買咗版權呢套應該喺香港紅好多
Best Muckumentary
睇到第三季等一次過爆
the office一共分3個版本

the office原始版(當年NBC電視播果個版本)
the office extended(官方將dvd box set deleted scenes整合做加長版)
the office superfan episodes(都係官方出品,將所有已公開同未公開既deleted scenes重新剪輯,有d先後次序會重新整理,令成個故事更順暢,你可以當做終極版)

優先睇
the office superfan episodes(目前只出到s5) > the office extended
等唔切就頭5睇superfan 尾4睇extended
無咗Michael之後跌晒watt
Miranda
好撚好笑
two and a half men
有amazon可以睇埋two and a half men 頭幾季好好笑
遲啲準備入手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞