無可否認 花姐係最強經理人!咁大件事都拆得掂!

288 回覆
863 Like 76 Dislike
避免唔到,因為當全世界都怒hi緊個台既時候,冇人會估到竟然係跌野落黎。
又講真,大家作為觀眾睇左咁多年concert... 邊有人見過吊起既野發生意外。係人都知越危險既野越唔可以慳錢...
再聽講...... 演唱會開始後,出事之前果日有負責單位覺得唔對路,降過成份野落黎做險查
呢d叫以退為進
由day0開始已經咁多意外
diutv都諗住chur住做埋落去 真係冇責任咩
花姐勁高明
睇得出女人為咗追星冇人性
連登次次po阿mo新聞 班紅字鏡粉user講嘢冷血過唔少連登仔
其實有良心既人都唔會再睇viutv
如果話viutv冷血 支持佢地既人仲冷血
唯有係查到底再分返責任
大家仲信無罪推定既話 冇理由一跌野就話邊個唔岩
所以唔好再做演唱會住係合理
夠黃

淨係支那擔當都幾位
支種擔當姜逼
雙非擔當edan
民工擔當尸兄
呢隊嘢無出嚟幾耐

世界就平靜咗幾耐

不如解散算啦
喺演唱會度再消費多次阿mo
所以靠你哋開咗啲po啦
係咁開 係咁提先有用
最主要係牙mo nobody
其實所有人包括花生友果兩日講完之後拎完熱度搶佔道德高地都想佢收皮,唔好阻住追mirror
其實真係反感,唔係話關唔關佢哋事,係完全零交代⋯
我好中意mc都好 都覺得佢對啲緋聞冷處理好成功
由你班人笑又好鬧又好 佢有佢生活
過多排都冇人得閒記得得咗
吹到咁上下就冇野吹
花生價值完左就冇
佢回應話冇
就算真係冇
點拆都會一路燒落去
咁不如由佢燒冇燃料自然收皮
件事係唔關鏡事

但公司形象插水
成班若無其事出嚟cap水,再一班網媒鏡粉齊齊吹奏,一環接一環,呢個就係問題,佢地復出只會搞到佢勁高調,阿Mo真係平衡時空
我淨係想耳根清靜
點解呢條肥婆唔使坐監
試下死都唔出嚟
鏡粉咁都收貨嘅話下次到佢哋班鏡仔就唔好怪人
花姐成功地不負責
唔洗聽講,因為頭幾日險象環生,出事當日換咗個所謂好有料好有經驗既監製睇場,話佢睇過哂所有野安全,又話減少咗啲危險裝置活動,鏡仔&Dancer都公開表示自己安心哂,但就係當日出事死人

Karma is a bitch
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞