無可否認 花姐係最強經理人!咁大件事都拆得掂!

288 回覆
863 Like 76 Dislike
對於鏡嘅反應我都好不解
係冇任何交代下,Mirror 復出,mirror 同鏡粉自己真係覺得冇問題?
咁難得少咗咁多Mirror post
又要開始洗版啦
我覺得
花姐 - 唔關事
viu - 唔關事
有份整器材外判 - 查完先知關唔關事
唯有靠通關後,多啲外國明星,尤其係韓團來港開show宣傳先可以打破呢個困局

香港依家真係Viu玩哂,傳媒KOL觀眾又冇一part係正常
咩都冷處理就解決到件事
但有外部李氏控制唔到既勢力就唔同講法
鬼叫打中嘅唔係Mirror咩
打中咗你估班戇鳩鏡粉仲會咁靜 ?
公司同花姐都會出晒黎講野啦
同人唔同命
絕對唔會好似而家咁咩都唔理,冷處理

你有你班傻仔繼續罵
我有我地鏡粉支持
繼續Viutv 繼續Mirror 天下太平
覺得有問題都出左聲同做左野啦
成班鏡狗都係成年人,但思想被控制到成個小朋友咁
單單野都係咁
公司叫佢地食屎都照食咁款

呢12條友唔係垃圾咁仲會係咩
仲要有一個係同呀mo friend黎
個團咩擔當都有話
你搞笑?
亞視準備執之前
個個都吹TVB踩亞視
情況一樣
VIU TV出現變成踩TVB
歷史在不斷重複
花姐平時講嘢好大聲
同你一樣,一諗起廿幾歲嘅呀mo 以後望住天花板,跳唔返舞,真係好慘
演唱會前dancer全部有發聲話危險,Diutv做咗啲咩
Dancer都係人,依家有意外,Diutv一個交代都冇,然後又安排12條粉腸出嚟賺錢

我無再睇Diutv ,因為覺得好黑人憎
錯不在mirror 更不在dancers
但呢個女人真係好冷血
扮返受害者轉頭當唔關自己事
咁大家要轉睇開電視
有dancer出過story話都要有段日子望住天花板,同埋連旭手指都有困難

不過你想講官方消息係咪魯生話溝通到?
成兩個月都冇講究竟係咩問題, 係邊方既責任
痴撚柒線
無Diutv,佢哋只係dancer咋
緊係聽聽話話啦
我覺得
人人都某程度上既責任,係邊個孭重飛既問題。
打個比如,我用500萬搵人做一個應該600萬先完成到既project,咁呢100萬會喺邊度慳出黎?然後對方接同我講清楚如果用平貨會有危險,咁我開綠燈照去馬,出左事又會係邊個責任呢?
如果真係純意外,班dancer會唔會啫住viutv同makerville唔放?佢地選擇咬實唔放,事出必有因。

利申
聽過不同業內崗位朋友陳述返件事,亦唔只一位講過俾人起晒底既兩位導演好無辜。
有啲人話唔關diutv事,但係dancer演唱會前一日全部都話過個台好危險,但得到嘅feedback係執生同盡做
如果Diutv有聽dancer講,安排check清楚,會唔會可以避免到意外發生呢
佢地呢兩個月根本唔係休息
係準備復出
諗起呀mo就覺得呢12個mk仔好令人心寒
so ching表示慘
呢個King jer 都係打手
DLLM
乜都無交代過
又開始推班仔出黎揾錢出糧比你地
12個mk仔點都會聽公司講,冇公司佢哋只係dancer,一個冇say嘅dancer,只有執生同盡做
冇Diutv, 佢哋邊可以開餐廳,開自家牌子,開dance studio賺fans錢
一定聽聽話話
真係唔想再見到佢地呢班自私自利嘅mk
發生呢件悲劇之後 完全反映到佢地係咩人
明明有好多都係dancer出身
只係顧及自己利益而完全冇諗過自己係有責任出聲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞