無可否認 花姐係最強經理人!咁大件事都拆得掂!

288 回覆
863 Like 76 Dislike
佢家姐係有牌黑社會嚟㗎嘛。
當啲人係狗咁撚
花蛆撐住,唔好俾牙毛搞冧搖錢樹
望到佢地只係諗起阿mo望天花板
行開啦
美隊露不知幾多人讚
我覺得如果朱0有美隊size 佢都會俾人讚架
當晚班Dancer太唔專業啦
跌個Mon落嚟壓親條友就即刻騰哂雞咁
又喊又叫,完全影響哂成個表演,同人講跳咗好多年舞
毫無專業可言,VIU應該換走班垃圾Dancer,
反正有隻家吓癱撚咗都冇鳩用架啦
要搵返班真係高質,專業嘅Dancer
假如我係花姐:你(廣告商/客戶/老細)可以要求退錢賠錢,不過你一定會後悔。如果唔洗賠錢,我地再傾過點合作/重新安排啲工作
洗鬼拆咩香港人過一陣就咩都唔記得哂啦
芒照吊 舞照跳
係拆都廢撚事拆 ...啱你就來 ...我地十二子有光環不死的
咪撚出嚟害人
Pish 希望大家繼續關注事件
有聲
轉睇tvb好過
最賤格係mo屋企人唔收舊錢,咁其他演唱會受傷嘅人又交代咗點樣處理未,除咗阿峯仲有彩排受傷嗰啲又點樣賠俾人,跌傷嗰個最後又點,完全係咩都唔知唔理當睇唔到冇發生過一樣,viutv啲演員舞台合約係唔係全部都簽撚晒生死狀先開工
未有意外之前班dancer都屌晒鬼話彩排時間不足啦
如果個mon彩排果陣試多幾次可能唔會搞到咁
最賤格係mo屋企人唔收舊錢當處理咗,咁其他演唱會受傷嘅人又交代咗點樣處理未,除咗阿峯仲有彩排受傷嗰啲又點樣賠俾人,跌傷嗰個最後又點,完全係咩都唔知唔理當睇唔到冇發生過一樣,viutv啲演員舞台合約係唔係全部都簽撚晒生死狀先開工

幫段嘢補返幾個字
如果我係屋企人都唔會收舊錢,一陣當私了無得追究點算
咪係 蠢都蠢唔哂
又唔係等錢洗 1000萬換個仔
姓李既真係好仆街 收左錢跟著請堆pr瘋狂攻擊佢老豆話收左錢仲想點
你睇依排連登一隻mirror狗都無
呀mo好返喇?
只要有班盲粉,就永遠都唔使拆
垃圾團垃圾歌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞