iPhone 14pro 現貨

1001 回覆
14 Like 190 Dislike
The club而家細機唔洗+1000分
硬食80蚊開包費之後,如果有Citibank信用卡都好似算抵

但我都係不了,怕佢好似Csl咁9月中activate
想喺度買 有Citi卡好似依度最抵
有無人近排買過 幾時activate
the club個d機一定係即日activate
倉做唔切activate就會俾送貨司機搞
送貨司機即場係你面前用club俾佢張sim卡activate
而家要等幾耐到? pro細機
activate 要 sim 既咩
我見兇宅 activate 只係開着機 skip 晒啲 setup 去到主頁就得
2星期後, 21號
到時先大貨, 而家一日都派唔到20部
the club買要架, 同出台機無分別
兇宅係retail機黎
剛買左,用citicard可以減$600, 仲可以用埋本身club積分扣減,算幾抵

預計十月廿一日拎機

係唔係要呢3張卡先得?
應該係任何citi visa/mc都得
我用hktvmall果張咋
但係點解email寫可賺取club積分係0嘅
無Wi-Fi就要用sim
我本身有club分,拎左黎扣減姐

買iphone唔知有冇得賺分,不過是撚旦啦減到$600已經好撚抵
你講得啱
不過之前買iphone 13pro 係有得賺
原來其他卡都得, 我得張citi bank 8達通卡ja...
citi網寫"只限首10,000張於推廣期內憑認可信用卡完成上述優惠步驟之簽賬訂單", 回個600蚊係即時回,例如買左$9399, 入完個優惠碼,即時減$600,埋單淨係碌8799, 定係要幾個月後回?
入code, 個價會顯示-$600
用citi card埋單即減
買iphone要用club credit card先有得儲club積分
咁正呀,新iphone咁快減到600, 幾抵屌
豐澤官網都見過有時會放貨,同埋用dbs信用卡可以減220
dbs 唔係 -$450?
我係用citi the club信用卡呀
今日問過其中兩間
一間冇細紫 256,大機 welab,不過 128 256 都冇紫
另一間細機全冇,大機 welab,一樣冇紫
臨結帳前見到:

iPhone的包裝會預先被打開,而手機會被啟動後才交予客戶。客户必須即時檢查機身有否損壞。檢查完畢及收妥後,不設任何退/換機服務。

最後一個問題, 收貨係the club預先開左盒,activate左部機後再送上去你屋企,定係自己去1010/CSL門市度睇住佢開盒同activate?
有咩coupon?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞