iPhone 14pro 現貨

1001 回覆
14 Like 190 Dislike
等我報告,上水答緊車去
岩岩去荃灣有
係,我禁咗大約一星期,每日4-5次到
今日襟左廿次都買唔到
想買部機自用都呾辛苦, 嬲嬲地不如買部13 PRO MAX算
14 快過 12 好多
咁為返個電話plan 好似都抵?
((598 - 130 )* 24 - 8399) / 24
好似都係118蚊個月
今日晏晝見過一次 紫pro 1tb同 白256
但我想要黑
可能係睇你而家係用緊咩Plan
我舊客但用緊百零蚊嘅平plan ,佢offer我呢個

基本月費:HK$238;
行政費用:HK$18;
通話分鐘:無限本地分鐘;
本地數據用量:20GB+送10GB 【其後收費: $50/10GB 】;
合約期:24/28/36個月
合約期內 免費FREE住傾服務

自選額外服務:
1. [數據智滾存]服務HK$18/月,滾存所有剩餘本地及大灣區數據用量,本地數據可累積500GB,大灣區可累積10GB;
2. $28/月 500MB大灣區漫遊數據[中國內地及澳門]

升級以上5G計劃可以以優惠價出IPHONE 14 PRO MAX 256GB
256GB 建議零售價$10199,優惠機價$9299,月供價$258,保證回購價值$3100
機價應該係另外比 8399
去海港城兇宅買今日有雙倍coupon
唔急就等多一個月
到時周圍都大貨
駛唔駛食骨?
唔駛,但要易賞錢會員
星期日問話得上台機
*
合理講真啦其實今代14 Pro Max攞嚟炒仲好,實際使用上同13 Pro Max真係冇乜分別,先唔講個島阻唔阻訂,就咁講功能都好明顯需要一段較長嘅時間去Optimize啦,講白啲暫時同白老鼠係冇咩分別依家最平$7000已經收到部Condition極良好嘅港行13 Pro Max 256GB,慳翻嗰三四千蚊差價食好啲令自己條氣順啲唔駛成日喺度Mon住邊度有現貨算啦
有冇巴打知道邊到有細紫512
想知大家入手嘅14 Pro Max iOS係幾多
256 細黑細紫仲有無啊
係咪要激活?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞