iPhone 14pro 現貨

1001 回覆
14 Like 190 Dislike
你預依家都要成千銀啦AOS預訂囉
真係急得好緊要咩? 跌爛咗/壞咗?
你iq幾多
旺角仲有少量256紫黑
利申 啱啱入手左
sor 應該0
拎白卡
聽日會唔會返現貨?
壞咗
原價?
咁我覺得你考慮下13 Pro Max(要Good Condition)會好啲放下對全新嘅執著,最簡單你諗一諗依家現貨差價成$4000就會明
14 Pro Max唔食炒而且又要係全新原封至少要等一個月,就算俾你電訊商出機一樣要等,唔想等又要綁貴Plan,你自己諗一係就退而求其次買細機,要買原價細機簡單好多。
是的
咁真吖嘛
咁都負我
Pro呢啲簡單野 邊洗講咁多
去就有得買
衛訊trade in 係咪會幫你過data?

定係買完新機自己去先達放機算?
其實呢個真 買新機又要食炒又要等真心on9
同埋今年呢部係gimmik 居多
除非你好需求鏡頭
13 pm 已經夠用有突
記得係會幫你過data,不過你可以再問下
爆左機?
你下年放得返5000,條數又係返度,正一on9
得翻$5000有咩所謂,呢個就緊啦
個問題係“自用一段長時間”的話放翻出去咩價錢其實唔關事要比較亦都冇意思唔應該用炒賣/蝕or賺心態對待

如果依家已經肯定下年換機,依家收二手都係當後備機用一年,咁嘅話絕對建議XS / 11 Pro系列
一早開曬盒activate左
no la 即時activate
我見到csl staff 即時mit走兩張白label
想用iPhone for life出pro max
係咪要等電訊商有現貨先比人用呢個plan出機
咁可能間間/型號唔同
沙田果個同我講定16號已經開左機
問我仲要唔要
我問佢係咪全部都係咁處理佢仲答我係
建議問多幾間,我問過幾間,得一間同我講有得原價出pro 128,但再上就冇淨機價
屌部 xs 尋晚死左
有冇邊間兇宅 / reseller 有細紫 256/512 現貨
急問
同問
想問studio a 洗唔洗食骨?想買細紫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞