iPhone 14pro 現貨

1001 回覆
14 Like 190 Dislike
我冇買阿 因為佢冇我想要嘅色
太古豐澤有pro 256 金
Need CSL/上台/用tapngo pay夠3000蚊
DG 有紫色
pro
唔會比佢賺200炒價
舊客要加簽新合約先得
岩岩問沙田staff話全線都要訂
都唔知佢堅定流
今日問過豐澤,職員話星期一開始14pro淨係做分期,變相冇得用消費券買…
想要1tb 紫色官網而家有得撳
咁搞笑焗人做分期 咁係咪咩卡都得?
除左apple 任何地方買都開封架啦
姐係冇好野...ching 請問知唔知新個約係點!係咪好貴plan
基本月費:HK$598
行政費:HK$18
合約期:24
每月基本 200GB + 額外本地數據用量 20GB (共220GB)
每月回贈:HK$130
每月 2GB 大灣區數據+免費 中國內地號碼
本地數據增值:HK$50/10GB
送12個月升級版雙面保護「SmarTone 爆芒換新」(價值$350 )
免費5G 無限數據 (5Mbps) + 免費「數據智滾存」 + 免費「FREE 住傾」服務 及 無限本地通話分鐘(包含數據任用Zoom/Teams)

iPhone 14 pro 256GB
機價:HK$8399
預繳:HK$0
正價嗰啲5g plan
新客318 舊客398

每月月費:HK$398;
行政費用:HK$18;
通話分鐘:無限本地分鐘;
本地數據用量:80GB+送30GB
大灣區漫遊數據:2GB(其後按[無形WiFi蛋]或「升級」漫遊數據日費計劃收取)
合約期:24/28/36個月
合約期內 免費中國內地號碼
合約期內 免費FREE住傾服務
合約期內 免費數據智滾存服務,滾存所有剩餘本地及大灣區數據用量,本地數據可累積500GB,大灣區可累積10GB

自選額外服務:
附屬SIM卡(與主卡共享本地及漫遊數據用量及本地通話分鐘;須簽約,合約期與主卡一樣)
5G:每張 +$120/月(最多加4張)
4.5G全速:每張 +$90/月(最多加2張)
4.5G 21Mbps:每張 +$70/月(最多加2張)
一定要welab 分期
尋晚留14 pro,岩岩拎@中環
唔該
嘩,咁我駛鬼轉新約!貴咁多!
用新客號碼仲低過舊客仔
咁想問下拎機個時係咪已拆封?
職員會開盒
香港任何電訊上網都當舊客都係狗
唉,冇眼睇!舊年13仲好過今年14
佢話d機 開封左慰問唔驚?
都唔係早半個月前activate定㗎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞