[親生仔] Google Pixel 討論區 (84) 6A/7/Watch

1001 回覆
14 Like 4 Dislike
點解我係咁
提供裝置與服務的國家/地區
https://support.google.com/store/answer/2462844?hl=zh-Hant

Pixel 7
澳洲、加拿大、丹麥、法國、德國、愛爾蘭、義大利、日本、荷蘭、挪威、波多黎各、新加坡、西班牙、瑞典、英國、美國, 台灣

Pixel 7 Pro
澳洲、加拿大、丹麥、法國、德國、愛爾蘭、義大利、日本、荷蘭、挪威、波多黎各、新加坡、西班牙、瑞典、英國、美國, 台灣

Pixel Watch
澳洲、加拿大、丹麥、法國、愛爾蘭、日本、台灣、英國、美國

Google Pixel Buds Pro
澳洲、加拿大、丹麥、法國、德國、愛爾蘭、義大利、日本、荷蘭、挪威、新加坡、西班牙、瑞典、台灣、英國、美國

Google Nest Wifi Pro
奧地利、比利時、加拿大、丹麥、芬蘭、法國、德國、英國、愛爾蘭、義大利、荷蘭、挪威、葡萄牙、西班牙、瑞典、瑞士、美國

Nest Doorbell (有線版,第 2 代)
加拿大、美國
唔同amazon
btw 匯率我google㩒 唔係amazon嗰個
諗住pixel 7 pro ,寄去英國fd, 送watch
256 gb 8327hkd
減翻 watch 價 3325hkd
pixel 7 pro 5002hkd
點解咁多人直送香港
送watch抵好多wo
國絲又買
美馬有512gb
原來watch得咁少地方有
因為無英國fd
冇當地地址
有無Citi啊?
無就睇下問唔問到人借嚟碌

我頭先買錶個rate都係884咋
認同
但唔係個個都想要
你唔想要 放又少少麻煩

同埋麻煩到frd嘛 如果你唔係喺英國(集運可能會cut?
隻錶邊值$3000幾
same plan
原價gbp 379 我照對港紙
隻錶賣到$3300就係
落order 已經要英國地址?
咁我都係照對姐
LTE ship埋都係2900咋喎
我意思係佢原價咁標還咁標
實際價值唔會值$3000蚊up
換過個啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞