醫衞局:市民可按需要諮詢公、私營系統醫生獲取「免針紙」

195 回覆
5 Like 366 Dislike
本來10個香港醫生9.9個都唔肯開免針紙架啦
個個把口都話唔適合打,但一叫佢開紙就即刻耍手擰頭
明哲保身最緊要,你死你事

剩低嗰啲就收4/5000一張
戇鳩 屎窟諗野
醫生走去其他地方又一定要做番醫生?
有錢有智力有guts 想做乜就做乜
含柒啦你 你知我知個單眼佬都知你地做晒手腳啦 仲係度講風涼話
的確係真實情況
我見幾個都係講同一番說話
專業黑醫黎
開咗俾人拉, 邊個夠膽開?
中華人民共和國憲法
第一章第二條
中華人民共和國的一切權力屬於人民

異曲同工之妙
你唔滿意警察 可以去投訴呀
我見果個仲神奇 都係講你呢隻藥敏感 可以打第隻 去試下先 去場地打 打完有事會有人幫你急救
我凸你老母 囉條命同你試?
痴L線啦大話精
而家公立醫院醫生無一個夠膽開
問過公立醫院醫生話要打完針即刻休克先開到豁免

可以打同強逼打的確係兩回事,但係都係咁仆街喎清

//Can COVID-19 vaccines cause cancer or make cancer grow?
There is no information that suggests that COVID-19 vaccines cause cancer. There is also no information that suggests these vaccines can make cancer grow or recur (come back).//

冇資料同冇風險係完全兩回事,寫D咁既嘢正賤種

信專家打完生癌或者復發點算然後專家同你講冇資料,唔關我事,你唔好彩
識人打針有問題係公立醫院攞到免針3個月之後
港共越黎越發癲捉啲醫生
之後個個醫生都唔肯幫佢續豁免
嘥氣
連登吹咗醫生移民潮幾年
結果香港行行都大把人走
唯獨是醫生幾乎個個留低
由公院轉哂出私人市場就當移咗民

連登仔自己鍾意/崇拜就幻想人哋會企喺自己嗰邊
清勞改咁樣會早啲放咩?
而家講緊一個係逼一個係話可以後果自負喎
弱智定唔識字
case同你差唔多
有曬打針出問題嘅紀錄
個公立醫生都話要打到休克先幫你續到豁免
diu佢老母 佢去試下休克呀笨
呢啲已經係重症
仲防乜撚嘢重症
呢啲醫畜 我真係祝佢搵多啲 搵搵埋埋比佢全家做手術用
屌你

仲有撚醫生敢開咩
香港有言論自由,高度自治
公立醫院點樣搵到多啲
根本始作俑者垃圾港共一日咁逼法
任何專業自此都只會變成土匪下流
休克算有人性喇
啲濕鳩政府門診講到明
打完第一針唔死都要打第二第三針喔
人哋咪係喺私營系統醫生獲得醫生紙囉.
你又話人犯法
你又唔列個合法醫生名單出嚟
為左錢送你入毒氣室都敢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞