[Kep1ian] GP999及Kep1er討論區 (15) 2022.10.13 cb大發

1001 回覆
8 Like 7 Dislike
HIKARU先吸到新FANS,至於休寧凱個妹D FANS真係玄學黎,諗唔明
幕後公司揾韓C做核心成員定左個團隊風格冇計,只係HIKARU同韓C風格接近,QUEENDOM 2反應唔錯之後PART先多左。
調返轉如果係揾YeSeo做核心可以行返甜美風格,舞白同有真亦會發揮多d。
老實講行Girl Crush就好心用永恩同HIKARU做核心同領唱,減少返韓C PART,永恩負責開既副歌高音就可以分比舞白或有真,就好似Q2 FINAL STAGE THE GIRLS ,本身成員風格差異大唔夠VOCAL 仲要就韓C,幕後公司高層真係食壽司大。
BTW 最想睇都係SNAKE風格,小婷唔行性感風哂料
其實牙司多part啲都唔係無原因

https://youtu.be/wlj_7-Mrp-c

https://youtu.be/UeBVydyThSM

只可以話係選秀團既悲歌,民選出來既成員風格各異無可能全部人都fit每首歌既風格,每首歌總有啲人啱風格但有啲人無咁夾

好似你講咁,唔同風格既歌核心成員就要轉,但wakeone每首歌得一個公式,就係主推韓c同小光rap+跳,肥采同mk恩負責唱,剩低既part就隨意分.結果首首歌都係得一種印象,剩低既人存在感就愈來愈低

所以成員風格各異其實係個雙面刃來,唔同風格既歌既核心成員轉換下就會令人眼前一亮,但wakeone唔識變通用死一條公式就無計
限定團點都會風調雨順,但個人將來既事業,好睇呢段時間吸到幾多粉,哪怕只係出鏡得幾秒。
暫時最識玩呢個遊戲既都係阿光,可惜既係舞白有真實在太摺,有真直頭無左係CLC既光采。
有fd 入左, 我小薯仔返工.
MK恩都唔靚咩
佢係有啲死角既
我排既話就係書白恩

佢係要食啱曲風同造型,the girls 個妝造暫時係最top,未必靚但舞台魅力爆棚
濕頭look
牙白條新challenge望落都幾橫

牙白bulk極都仲係靚 好屈
腩仔
隔離果張中牙婷 想換肥妹
咩樣?
有乜理由上次Up 玩甜美清新 Yeseo 會得咁少line 根本痴撚線
真係
🍣🍣🍣Ship1er
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞