[Kep1ian] GP999及Kep1er討論區 (15) 2022.10.13 cb大發

1001 回覆
8 Like 7 Dislike
右下件笑哈哈衫仲要係韓C飯買比佢
好心做得偶像比小小職業道德
唔係唔比拍 但唔係呢個時候同埋咁撚高章
改名未?
我要泵大你!
咁緊火韓屍
19歲係要扑多啲野
係囉 同時有留意兩隊嘅機率都幾細
韓國霉 日本同overseas 都過得去
好心限定團就唔好搞咁多野
Jellyfish 都唔方再會搞女團 都唔知仲有冇練習生
https://youtu.be/cuNUpbSr8C4
其實今次comeback都幾癲,去轉Kcon 三個電視台都去唔到打歌
fb d comment 全部都話韓屍同條仔離撚晒譜
話d fans 比錢係睇佢地曬,同埋第一次見新人咁早拍拖
而家出晒名啦,唔洗mnet 賣壽司廣告了
如果真係比fans 送既衫比其他人著,都幾冇品
我地紅都冇紅過就flop
之前果啲全部都係mnet強推既偽紅假象
得牙婷跳拉丁有d水花
希望下次cb唔洗見咁多壽司
唔係既,之前日本個showcase 幾分鐘賣晒d 飛,影相睇落都超多人,係有d 人氣既。

不過早排個fan meeting係韓國搞, 都唔敢正面影fans 果個位,我諗應該係人少唔好睇

睇個danq 女團排名最近排到去2x 名,去完queendom 霉撚過唔去
係靚係犀利既,不過未夠吸到人做fans.
紅Global囉
始終有兩個日本成員,日本人氣差極有個譜
所以唔知點解wa da da咁紅,真係奇蹟。上次up flop到癲
有冇link?
Wadada 出果陣d 人話ohh ohh ohh 果到手指操好on9, 最尾到紅到,得呢隻破億view.
Up 其實唔差,個個都靚,清爽歌又係最近女團少有既,唔明點解flop
40m都未到
係fb search 韓網評論翻譯 就有
睇到了
牙屍犧牲自己搏新聞 其實勁偉大..
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞