[Kep1ian] GP999及Kep1er討論區 (15) 2022.10.13 cb大發

1001 回覆
8 Like 7 Dislike
連登既話反屍既原因基本上都係999已經開始反。
今次拍拖其實冇咩人在意係覺得被人發現好柒。

Global 來講d 人好開通,冇乜影響的。

韓國來講霉到咁都係冇乜影響的。

所以我覺得整體都應該係冇乜影響
我都幾肯定呢到全部人都係999開始
唔係有mnet捧佢 基本上佢唔會出到道
咪係 我想睇fancam 直拍
韓國新女團你第一年拍拖邊隊會唔死?
壽司知道自己唔係idol料
講真 本身唔係話拍拖唔得 但你唔好咁張揚啦大佬仲要被人周到哂
仲要post上收費平台 比人串得最多係呢樣
唔係多唯飯先死咩
外國馬迷同大陸婷飯已經見到主推無乜part,而家仲要比韓c搶盡風頭
本身都無乜路人緣,如果連啲唯飯都走埋就真係
其實Wakeone 係咪玩野
明知國際飯多馬迷 是旦比幾句馬馬唱下實住D 人把口咪算 係要搞到佢冇line
次撚次D 國際馬迷就瘋狂洗comment / twitter 真係煩撚過西
999喺韓國收視低,少人留意,但日本網絡收看既人多,幫kep1er人氣打咗個底。連入唔到團既蘇芮琪都因個節目喺日本賺到人氣,可以出日版碟。yurina, ruan開展到藝人活動。ILY:1靠幾個上過999,喺日本銷量多過韓國。
wadada喺日本用咗做tiktok歌,好多人用咗嚟出片,跟住吸咗好多人去聽。
wakeone唔死捧壽司應該好好多
ILY1個隻真心其實幾好聽
可惜韓國唔會有人理
其實我聽highlight melody 第一次就好鍾意既得mvsk.

呢鍾風格型得黎有d 迷幻,又有d 科技感,覺得如果係行呢種風格既有得諗
牙符都開左twitter po日文吸日飯
好聽呀
見到小婷D part
大陸中站今次反應都算善良
馬迷唔識珍惜
阿馬咁多外國die hard fans
由999到而家我都覺得好神奇
除咗wadada之外 其他歌啲part都係得啲擬聲詞

好掛住天巴死攬韓C
係咪話比人ban 左?
本身已經夠霉出道冇幾耐就咁實更加霉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞