有冇人自己一個日本自駕遊?

225 回覆
30 Like 5 Dislike
我諗我會帶埋車cam留個紀念都好
好想帶埋自己部車部車機去用CarPlay
去長崎我覺得可以坐巴士
沖繩電單車自駕遊
有咩問題
呢個website 有app 用
仲方便
搭單問 996cc 嗰啲好唔好力
行山係ok?
有冇師兄試過
定book 返 1496cc 嗰啲車好
google Map夠唔夠用?
諗住
東京, 秋名山, 草津
手機架係咪淘?我驚揸揸下會甩
睇見D 無經驗既答你都忍唔住答你

一係租大車,一係租貨van,
貨van其實好多露營車可以出租,不過亦好多公司要日本車牌先俾,有D會做外國人,睇你搵唔搵。唔搵就可以就咁租架無改貨Van訓睡袋吹氣床

沖涼就其實,日本好多D 大溫泉浴場,即係入面又有得打下街機,睇下漫畫,食野夾下公仔咁,大浴場既池都有6個8個咁個D,自備毛巾既話基本上任用,漫畫免費睇( 日文)
或者去D舊既公共浴場,通常都係晚上開,太早唔開門
有呀 一個人想去邊就去邊其實好舒服
我買咗個勾喺冷氣位嘅MagSafe架+Apple官方嗰個Magsafe殼,暫時喺香港用咗咁耐都冇甩過
一個人小行李係ok的
普通車 1,040円(1日1回につき)

大家知唔知咩意思

泊一日1040yen?
我都係10月中會去旅行,見機票福岡最抵玩,
相比起其他地方三千幾,二千零蚊就搞掂

樓主別府打算去邊啲地方?
啱啱先借咗旅遊書,要諗吓。其實我諗住喺別府度租架車三日喺大分由布院同別府依三個地方到自駕。由別府去長崎咁長途就搭JR
香港人,不了
你諗住去幾多日
jalan租車好過啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞