Soching回應被指ig刷存在感疑問

134 回覆
258 Like 38 Dislike
其實佢又唔係日日講
間唔時先講下 有咩問題
港女日日出po打卡咪仲煩
同你講嘢都晒鳩氣
想人關注嘅目的又係咪一樣呀
依家公司搞到自己條仔咁 唔通仲喺度忍繼續返工啊 難得而家so ching 仲可以用自己知名度引起啲人繼續討論 唔好俾件事石沉大海 要追究到底
但林作條抽水狗目的只係想增加自己曝光率同屎忽痕冇嘢做姐
你咁都可以拎黎比
so ching 喺自己IG度呻下發洩吓姐 都要俾人話
就算佢真係變怨婦又點 佢絕對怨得起囉
講到佢好享受咁 人地本身已經入咗女團前途光明一片
佢有得揀會唔會想日日係ig 放負呀
最慘係1000萬原本已經袋袋平安,都未開心夠24個鐘就比老豆reject咗,好彩無閃婚
係你依啲低等人先會咁諗野
啲毒撚都唔知係咪人格分裂
人哋post IG又話人怨
之前冇post ig 又話人哋消失要放棄呀mo
個腦裝屎
你現實中係咪人生失敗者黎
林作唔會玩爛自己個朵
大律師+保險狗 呢個身份暫時係最有能力幫到手
唔屌diutv 魯生 rock sir (叫人執生嗰個)
走去屌受害者女朋友煩
連登仔真係世一
你係咪佢下線啲保險狗
你唔係真心覺得依條契弟係真心幫手呀
咁你講下有咩人有能力過佢
你唔會夠楷仔多連登戶口
同你講嘢都戇撚鳩
全香港大把人有能力過佢啦屌
講唔講到?
極度懷疑全部係diutv 打手
好驚蘇晴繼續怨件事冷處理唔到
小學雞你返去瞓覺啦
對你黎講 噢 我講唔到=我輸左
得啦得啦你贏撚晒智障仔

同你講嘢都嘥鳩氣 你覺得「要靠林作先處理到」<<<依樣野已經唔使同你再討論落去
問你講唔講到咋,咁多內心戲咁嬲做咩
其實你個人好自卑 個肚冇咩墨水,講嘢冇論點 要靠人身攻擊同老屈嚟踩低人
係呀 死毒撚
你最撚有論點同墨水
其實so ching 都要多謝你啦 佢一出post已經引到你條毒撚好嬲咁關住啦 目的咪就係咁簡單囉
其實理性分析 陳同佳都係受害者
條女送咁大頂綠帽俾佢
佢冇殺條女 可能一世做怨婦嘅就係佢
你勁嬲
比起嬲我更加不解姐
呢個世界真係充斥好多奇怪人
無論做咩嘢都可以有位屌柒你
我隊到你另一半做植物人
睇下你怨唔怨?On9
連登仔咩事
你鬧咩人都好點都唔輪到鬧Soching 啦
個女仔日日都去探自己男朋友,風雨不改
咁有情有義唔見你哋讚吓,而家呻吓都唔得?
真係成功
班粉真心覺得自己
發脾氣抗爭緊
咁就直接指名道性,叫人出黎負責交代啦
咪又係驚左viu
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞