Soching回應被指ig刷存在感疑問

134 回覆
258 Like 38 Dislike
佢每次有新update都會有報道又會有人開post
起碼keep住有人討論先
有時真係唔到佢唔怨架喎
因為人為疏忽搞到自己男朋友咁樣 自己公司仲喺度冷處理唔回應 mirror 遲啲又話出返嚟 到時啲人繼續開開心心冇人理呀Mo點
林作依條狗就收皮啦
咪又係博關注想抽水
其實蘇晴咁樣就係想大家繼續關注件事
我支持佢喎 身邊最親嘅人發生咁大件事 冇人回應 愛莫能助又幫唔到做啲咩 唯有喺網上引起啲人繼續討論 令應該負責嘅人唔好諗住就咁冷處理
人哋簽咗約要賠錢係咪你幫佢賠先
最撚憎你哋啲人講就叻咁 你不如屌埋佢點解仲有心情用電話啦
有啲連登仔思維好奇怪
唔提又話Soching Mo老豆幫viu淡化件事
依家Soching出下post 老豆個個禮拜update病情又話煩
啲毒撚真係好撚煩
抒發下又話人怨婦
唔回應又話人哋忘恩負義
開頭懶正義話幫mo平反
依家啲post咪又係攞Mo黎講地獄笑話
香港人都係為食花生姐
使唔使咁撚惡呀
最親嘅人翻翻下工因為人為嘅意外 下半世咁就冇咗
佢最撚有資格怨啦
錯嘅唔係你 係你老母生撚咗你
其實自己ig講嘢有咩問題 啲人講到佢係自己既社交平台講自己想講既嘢係搞到人地咁係咩事 唔想睇可以唔睇
首先要拉左gaylo同花蛆先
而家,香港開關。
好多人出去娛樂/外國明星到香港
鏡狗終於可以收皮
1日1,2個POST叫刷存在?
希你老母聽日就癱 你唔好叫春
唔知以為佢地十二個推個電視落去
煩咪唔好follow人哋IG攞,又要follow又要屌
你老母閪開始煩
有條隊排左好多人

講緊樓主
咁得唔怨得?分享下你故事囉死毒撚,你老婆做雞都無咁怨呀
怨婦得過兒登仔日日 阿mo阿mo ptsd
你條仆街最好癱成世,咁就唔洗叫春喇
黃屍咪仲怨婦
手足前手足後
手足坐緊監就有份
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞