Soching回應被指ig刷存在感疑問

134 回覆
258 Like 38 Dislike
陳同佳都係咁上下死撚埋個女都係咁

台灣殺人案死者潘曉穎母親昨日再向特首林鄭月娥發公開信,表示剛過去的母親節感到特別悲痛,希望林鄭在離任前「做一件好事」,盡快將陳同佳送審,為女兒討回公道,令自己有機會「流芳百世」。
一直協助陳同佳的管浩鳴回應指,明白潘母心情,但現任特首在2019年已為此事付上很大代價,認為現時最好的解決方法就是台方容許陳同佳赴台自首。但他認為,現屆政府只剩不足2個月任期,可能要下屆政府才有機會處理。
趁Collar係Viu仲係紅緊之時,會唔會用到自己女團員身份做少少嘢,Quit又好乜都好幫件事吸引返個注意力?

而唔係一味IG叫春
唔洗立例啦 天道一早收曬鏡皮mirror? Horror 就有份
祝你他朝君體也相同
mk妹 真係好煩
仲要只係喺自己ig怨
佢又唔係去其他kol ig 留言怨

喺自己地方怨都要比班仆街死全家嘅狗 拉出來鞭 真係慘
唔講=已放棄阿Mo
死返去追星啦你 你咪撚睇咪得囉
潘老母害撚死咁多香港人就算吧啦
你唔睇點知人叫春
pin this.
On9仔咁都有得屌Soching
係都屌Viu同工程公司啦
一個似樣既道歉記者會都冇
班撚樣講完金屬問題就算撚數咁
鏡粉幾撚想你地唔講
次次講阿Mo都要屌吓Mirror
立咗法一定要中意佢?
唔想睇咪唔好睇佢ig ,個人舒發又冇害人
連登弱智仔乜都要屌
留得港預左冇得同政府鬥
move on啦
咪係個閪成兩個月都冇俾人篤過喇 做怨虎好正常
煩得過你呢d賤種死毒撚又要睇又要屌
用自己知名度 繼續講等大家關注件事 有咩問題 岀事前同男朋友同居 依家屋企得佢自己同幾隻貓 冷冰冰 冇晒生氣 都唔講得? 佢Mirror入面識咗十年嘅朋友 知名度大過佢女朋友 岀事咁耐 有冇幫佢講過一句說話?有冇稍為用自己知名度去為佢做少少野?依家得佢女朋友幫佢 咁都有問題
又係博關注想抽水
其實蘇晴咁樣就係想大家繼續關注件事

咁咪啱囉 盲反反到logic error?
人哋自己喺ig講嘢,唔鐘意唔好follow唔好睇就得
唔覺得煩喎
屌真 唔知日日係度PTSD做乜鳩
講好笑又唔係好笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞