[法國個名有個迪字嘅都傷撚曬] 巴塞隆拿球迷討論區(466)

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
比 去第二隊大把機會
西班牙同巴塞前面一撚樣
冇個射術勁 好似利雲一死火 就好似前面3個隱形

一係就好似鏝咁 中場射得勁過翼
一係就好似拜狗 閘舞撚到好似翼咁
哥帥唔賣垃圾
下場應該佢搭天神
比着以前兩個後備中堅同時出一定驚到瀨尿
A4幾乖幾聽話
不過做咗就miss世界杯 咁後生大把機會啦
講真 烏拉圭從來唔係熱門 等多四年睇吓有冇新人彈起機會仲大過今年
nunez條垃圾又態沉。
有莫拉達又唔出,唔知做乜鳩
改名做ferran jutgla算啦
莫拉達廢極都踢開正前 出阿辛斯奧真係on9
呢幾年賤種都唔重用佢啦
下次仲好 成隊細佬入黃金時期
大把世界 唔好急 但出到你同a4一定首選
法國輸波
利雲助攻
假嘅姐 猛打下利雲輪換好過 接件老野黎3年托咩
迪屁點都好用過廢明奴
國際賽期推post好慢
不過呢段時間冇新聞就係好新聞
🚨🚨| JUST IN: Everything indicates that Ronald Araújo has decided to have surgery.

[CatalunyaRadio ][🎖️]

🚨🚨✅| Ronald Araújo has decided to listen to the advice of Xavi & Dr. Ricard Pruna to have surgery, despite the World Cup as he wants to recover 100% by not taking any risks. He will be out for 2-3 months.

CatalunyaRadio [🎖️]

含撚晒
中堅得返eric 天神 主席

觀(等好返)
11月開波
如果新聞真,踢唔到啦
有傳沙維會用FDJ客串踢CB
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞