[法國個名有個迪字嘅都傷撚曬] 巴塞隆拿球迷討論區(466)

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
📰| Robert Lewandowski will play tonight for the first time in his career against Inter in a European competition. [@mundodeportivo]
今晚好似踢3後
邊3個後? 唔係碧基下化
正路都係 阿朗素 加西亞 天神 羅拔圖
Umtiti:

🆚Empoli: 0 minutes
🆚Napoli: 0 minutes
🆚Torino: 0 minutes
🆚Monza: 0 minutes
🆚Salernitana: 0 minutes
🆚Cremonese: 0 minutes

Despite the tears of happiness when he got there, he is yet to play even a minute for Lecce.

係咪廢到咁
準備退貨
如果今晚輸都幾大獲
預撚左輸
作客國米又諗起華爺爺訓係度都贏
唔算
上場贏到拜大機會首名
不過場場都緊要啦 話晒死亡之組
講真 國米個勢咁差都贏唔到就執7左佢啦
轉個頭就幫人起機
單loan逐場計錢
唔fit特登洗錢出黎俾佢熱身咩
見步行步出到線都要踢啲痴線隊
雙殺國米就一定出線。
估8強出局,越前越多錢收
今季爭西甲
講真 真係講得好!
對賽
巴 5勝 2和 1負
啲比分幾緊
最熱估1-2, 巴贏
其實痴線隊都係得曼成,拜仁,psg,皇馬,希望入到4強啦
睇運抽到邊隊

btw巴塞冠軍升到第4,少利物浦0.25倍
咁都有第4
話晒到不敗,雖則上場西著贏
傳 出3中堅
https://twitter.com/BarcaUniversal/status/1577274447236681728

如果4後防,都似出呢4個
真既話 想知3後,4後,分別有幾大
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞