[法國個名有個迪字嘅都傷撚曬] 巴塞隆拿球迷討論區(466)

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
觀好想落場對皇馬 驚佢又格硬黎 到時傷得仲重
練波片03:08有佢
好似 條片得呢到影到
https://twitter.com/FCBarcelona/status/1575652041145417728
https://youtu.be/G7ZLygWnLG4
理性分析講我巴
Kounde打RB 買多隻勁CB好似仲好
分析片係中文又有比賽片,好似得佢
外國都好似無乜比賽片cut,得cap圖/戰術板
正正經經買隻閘打得起會好d
cb仲有天神eirc
🚨🥇| Everything points that Ansu Fati will START tomorrow against Mallorca alongside Lewandowski and Dembele. [@fansjavimiguel] #fcblive #MallorcaBarça
Stegan
689 pique Eric balde
Busquets
Kessie pedri
Dembele lewan fati
市面上無乜右閘係勁
天神
黎生個樣又老左10年 佢只係大gavi 1年
次次國際賽後都係咁
抖下 採陰補陽下之後會好D
真係睇唔出佢同我同齡,我入馬會都仲會比人check身份證
過咗多年會唔會追隨住自己偶像甩啲頭髮
Check你係咪非法入境者定弱智露體狂啊?
今嗰月多波睇
又多動畫睇,忙到
巴塞想同丹續約
下?唔係岩岩簽渣咩
好大機會
見有傳出kc
傳聞嚟

我都記得續到2024

之後 傳 巴塞想續到2026,但球會同丹未傾,得個諗字
類似呢嗰,但我睇既唔係呢度,搵唔返
但係 諗,唔係decided,如果無記錯,聽下算
https://twitter.com/ManagingBarca/status/1575729642744340480
今季新番大戰
pop team epic,電鋸人,高達,死神
然後11月中途參戰嘅艦これ動畫
原來你有睇,我見巴區都有啲人有

電鋸人 應該第一啦
不過今季幾多人氣番
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞