一人一個heymandi食女經歷

113 回覆
22 Like 744 Dislike
之後點?
巴打點解會揀約人妻?
app識人妻夠淫
早點睡,夢裡什麼都有
hmd真係得咩
hmd d 絲打真係好低質 係現實中你連留意都留意唔到嘅空氣

一係就肥婆,一黎就話自己少肥,出到黎同橙褲巴打條女一撚樣
一係就離婚老mk,話就話自己人妻,其實就係比條佬飛撚左去搵人再埋單仲想搵人養便宜仔
一係就美容傳銷,出到黎就帶你去唔同地方呃你錢
一係就拜金肥婆,見到ig班女神又有人車又有好西食,以為自己都有能力搵人包養,結果上hmd搵車巴自住巴比人當雞咁彈鐘

一係就樣衰肥婆,出到黎啲毒撚都掉頭走
一係就柒頭肥婆扮性人好多仔,想放縱啊嗎想自由啊嗎,追求果種所謂嘅自由戀愛,結果比毒撚當雞咁屌幾次就中左性病

最好笑係成堆單身肥婆,然後又話身體問題食少少野就肥,又話比人欺凌冇哂朋友,其實係個樣同性格同份人有問題

我強烈奉勸各位巴打唔好再係heymandi識人,希望推下此post等你地唔好中伏,同埋減少呢個肥婆交配風氣 等收班肥婆負皮
新會然?
大量肥婆
中量普通絲
少量mk妹靚絲,樣靚著低胸比哂波餅啲仔食獻哂身叫人食佢,暗示明示自己好pute好true甚至話自己係處,上hmd搵有錢仔埋單
極少量真。高質絲
當hmd班女係雞咁屌下出下火唔錯,同班臭雞拍拖不了,成班拜金臭雞扮哂pure都唔知係hmd比幾多條撚插過
😆
樓主有風度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞