一人一個heymandi食女經歷

113 回覆
22 Like 744 Dislike
你答佢 傾左兩日就扑野 你想係咩關係 死臭雞屌你老母
第四條女22歲幼教絲,佢份人好神秘,交換相次次都唔show樣,但對好大對車頭燈
每次send相比我都係無樣,得個下巴,得對波,條腰幾幼,氹極佢都唔肯send樣
傾左兩星期先約到,約左條女去grand hyatt食港女下午餐
跟住出到黎問佢到未,佢問我著咩衫就答左佢,等左陣突然有隻手cum住我對眼,問我知唔知佢係邊個,我答靚靚幼教絲?佢就話咁叻既你hehe, 我問佢幾時鬆開手,佢話佢怕醜
跟住佢終於鬆開手,擰轉頭望係個油膩大肥西…對波係好撚大,不過條腰完全唔係果回事屌佢老母,個肚仲大過對波係乜料,仲要一截截屌佢老母,我嚇一嚇
我問佢邊位,佢話我真係風趣,之後就捉住我隻手,同我講佢第一次主動拖上網識既仔手
跟住入左去食tea…個肥婆見到個tea set就猛咁打卡,我望住佢淨係想快d走,靚佢老母
我對住隻豬真係無咩胃口食野,佢食左一半問我做咩食咁少可唔可以食埋我件scone,我話飽啦哈哈你食啦
跟住中途我叫朋友打比我扮有事要走先,拿拿臨埋左單閃人,留低條肥婆係度
講堅架屌,真係有大波靚處
不過要比d耐性溝同埋都會睇你背景做咩工呢啲,有兩條條女話想拍拖叫我破佢處摸埋落我大脾,但我就無做到
你似有精神病
又幾好創作力
留名睇勇者打哥斯拉
只係信樓主講肥閪個part
heymedi 都有打手
睇到食自助餐以為又係九龍灣打手
原來只係hmd打手
樓主乜背景
條條女都想你破佢處
大把師兄係app食到正菜啦,不過要有耐性篩走堆豬西,靚少少啲女你本身有啲條件或者外貌身高睇得下佢都主動請哂波餅你食,靚女係串少少不過如果你條件唔錯後期會姣到出汁主動獻身
一開始中左幾次伏焗請左幾件肥西食自助餐果度夾夾埋埋都洗左幾千
你不如post下對話
貼對話同幫你地食到女我有咩著數,一陣比人爆返我轉頭
我分享幾句比你睇聽下咪算,呢d信不信由你架啫
肥婆都食
屌 豬手嚟
你溝女唔係靠車咩
幾時變成靠對話
着草仲埋單?
有日識左個女仔
話出又一城行街
我當然即出啦 成世人女仔手都未摸過

我精心打扮一輪 著條新買既橙色褲
諗住咁著 個女仔一定認到我啦

出緊去既時間 可能個女仔都係一樣諗法
話佢著得好醒目 紫色衫
我心諗 姣婆紫 今次fatfat

之後既事 大家都知啦
假左d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞