一人一個heymandi食女經歷

113 回覆
22 Like 744 Dislike
玩左heymandi一個月,約過幾個大波靚女同肥婆

有次約左個靚女,話係處, 20頭,揸車出黎接佢個時,佢text問我係邊,我答左佢,跟住見到有條肥婆係我車頭行黎行去,嚇到我想踩行油走
跟住突然有條女開我車門, 條女著低胸短裙,對波d-e,跌左半球出黎,睇到我扯到行哂
跟住車左佢去食飯,再遊下車河,食左幾下波餅,真係好想將佢就地正法
跟住第二次見同一條大波妹,又遊車河又食左自助餐,車左條女上山傾計,條女請請下我食波餅我忍唔住揸左落去,好軟好好渣
跟住打哂車輪又狂揸佢對巨乳,火緊到佢叫我破佢處,即刻book左酒店大戰
上到酒店,條女直頭叫我唔好用套抽插佢,仲主動騎上黎淫撚到差d比佢騎爆,佢話係處不過插完佢張床無血又唔算緊,不過唔理啦緊係,有大波靚女屌緊係插左先講,仲要中出左佢幾次 ,屌到佢個西流哂精腫哂揸到佢對波紅哂先放過佢,而家間中都有約下條女友誼波下,好正
你po對話內容我咪信你囉
heymandi都幾多淫西處女屌,已經試過幾個話想拍拖叫我破佢處,不過暫時淨係試左兩個處
係heymandi基本上有車show到比條女睇你有d錢就會投懷送抱主動比你屌,處都唔例外
一齊分享下heymandi屌西經歷
毒撚又ff
打手唔好推啦 pr公司又做野
第二個約既heymandi日系大波絲,text落幾好傾仲成日叫我bb前bb後,約左佢去睇戲啦
咁就約左佢去戲院等,約左兩點等到兩點九都未見人,諗住放棄返歸算啦,場戲2點半,買左戲飛都哂左
點知條女話佢到左,話化妝化耐左,問佢著咩衫,佢話著黑色摟屌裙,望左好耐都望唔到摟屌裙絲
跟住突然見到個龐然巨物係我面前出現同我say hi,屌佢老母條摟屌裙一截截肉米芝連咁款,迫到條裙就黎爆開,望到我想嘔
跟住佢攬住我隻手臂講:依~bb我地入去睇戲啦,遲左少少唔好嬲啦
跟住質佢個波餅落我手臂,個刻我淨係覺得有舊熱辣辣既肥肉痴住我手臂…搞到我硬哂…個拳頭
跟住比佢扯左入戲院睇戲,屌佢老母期間不斷bb前bb後,最後我話急尿去放水,中場離場閃人,一出戲院即刻block柒條豬西
去食個飯先,轉頭再講hmd經歷
毒撚咪ff咁多la

Hmd打手
驗咗身未
做咩唔同人哋拍拖? 你好似都好鍾意人哋呀
年年驗
同緊幾個曖昧緊,未揀好
隻手指肥到..
我信樓主講係真啦
HMD多肥婆
睇到佢叫你bb就知呢條女一定係柒頭死肥閪
show啲咁既假相有撚用比啲實質證據
樓主揸咩車咁巴閉
跟住第三條女,22歲白滑大波OL絲,樣普通斯文
第一次見佢岩岩放工,揸車去佢公司附近接佢收工,話佢知我車牌,佢一開車門就係見到佢對淫賤黑絲加西裙,望到我扯到行哂
條女上左車望住我,怕怕醜醜咁
跟住帶左佢去食飯,遊左陣車河就送左佢送歸
第二次見個氣氛曖曖昧昧咁,又係黑絲,食完西餐無野做又係遊下車河,上左山頂傾計,最後忍唔撚住摸左落佢大脾,見佢無反抗就放左上去,hea左陣就送左佢返去
第三次見佢又係黑絲,不過今次著摟屌裙,帶左佢去食自助餐,今次book左房話帶佢上房傾下計睇下電視,佢又肯
係床睇睇下電視就摸下佢對黑絲淫腿,摸摸下愈摸愈上,跟住扯爛佢對黑絲就上埋條淫西

tesla
又遊車河又食自助餐先屌到都好意思攞出嚟曬同叫雞有咩分別
甜故嚟講幾好睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞