歐美主流樂壇集中討論區72

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
寫咁大篇嘢唔知以為你有份評 be 今次隻碟賣得咁差 其餘歌手亦唔夠 Taylor 重錄嘅好賣 曲詞又唔夠Taylor 正 ,好明顯好多提名比班黑人黑走咗 Taylor 輸在唔夠黑 Taylor 一張咁出色嘅大碟點解咁少提名
罷睇 年年都黑Taylor

收視準備插水
如果一開波係plug Lover 應該會超好
SZA announces her sophomore album is titled ‘S.O.S’ and will be released this December.
PNAU x Troye Sivan // You Know What I Need // December 2
.@Drake and @21savage’s “Rich Flex” is expected to challenge @taylorswift13’s “Anti-Hero” for #1 on the Hot 100 following the release of a new video on YouTube.
1400萬人係第一日搶飛

ticketmaster已經取消咗公眾飛
而加得返有presale資格嘅人先買到
reseller網站已經mark到好高價
地下企位去到16萬-24萬港紙一張飛
nosebleed 都要5600蚊

presale已經咁
Chromatica Ball:

Madonna今次都唔係Tay對手
Another remix
星期二嘅shading不多不少令到Taylor下定決心要保連冠吧
咁呢幾隻remix 質素都保持到 都幾好聽
谷到fans一肚氣,仲派乜鬼嘢remix,正正經經加場啦
【INDIE】此時此刻,你在播放哪張專輯XXXV
https://lih.kg/2932092

發現咗個奀星討論區 話Taylor 隻碟難聽 成班奀星加埋都唔夠Taylor 一日銷量啦
【INDIE】此時此刻,你在播放哪張專輯XXXV
https://lih.kg/wskJikX
#965 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

我知你有入嚟呢邊

如果Taylor 肯比機會 你班奀星爭住幫Taylor 挽鞋啦

第一次見到買唔到演唱會飛跟住個歌手畀人鬧
太紅買唔到飛都要畀人鬧
陳奕迅嗰堆點解冇人鬧
cityline個閪網咪又係次次都塞成日
雖然佢唔係vocal派 但本身美國都成5x場 計埋海外仲要再加場應該把聲會好傷
作為世界第一紅嘅女歌手 是非多都好平常
每次都整爛一座琴udget
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞