歐美主流樂壇集中討論區72

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
下星期Taylor, Ri, Drake爭冠
Selena 你捧到ri 咁高?
Twitter上面Ariana fans係咁組織買unholy
一開始leak midnights依家又諗住block
咁都有得屈
Arianators出名sales低 成日比人話don’t buy her music
而家又屈返人轉頭
都唔講swifties一見到Tay破咗Ari Spotify個記錄(most streamed female artist with all credits),就係咁話Ari連最後嘅record都比Tay破埋,係咁揶揄Ari
ching可以唔使care佢哋講咩
佢哋低級黑慣犯嚟 唔好覺得佢哋真係鍾意taylor
佢哋講任何artist都可以扯去taylor
no shade 都係睇twitter見到
依家兩邊都係咁嘈都想知咩事
明明之前和好過一排 而家又開返戰
叫佢哋唔好攞住Ariana 個名喺到周圍拉仇恨

佢哋咁得閒刷存在感落街裸跑啦傻鳩
both queens
咪理佢地啦
擺到明眼紅Tay紅過佢地主人
Taylor依家擺明坐正女歌手第一 你地吹咩?
咁唔鋸咪落力谷下自己主人啲sales/streams 唔好係到搞埋啲小動作啦好撚柒呀
你咁講嘢得唔得㗎 連登同Twitter 文化唔同

不過營多會長隻屎忽鬼講到曖曖味味擺明想引人屌7 Ariana
扮咩丫 你去左twitter 支援啦
外國班swifties同arinators一直都好似係世仇咁 一直嘈黎嘈去咁 不過兩個queen咁風光都係靠呢班癲癲地嘅fans

難以相信個懶女人出嚟唔係因為fenty beauty
點睇都似低級黑 日撚日搞亂曬個討論區 咁得閒上嚟搵存在感啊 冇人想理佢哋啊傻鳩
Rihanna’s two new songs for ‘Black Panther: Wakanda Forever’ are titled “Lift Me Up” and “Born Again,” and both will be played during the credits of the film.
Katy Perry and Juicy J’s "Dark Horse" has now surpassed 1 billion streams on Spotify. It's both artists' first song to reach this milestone.
US Certifications (RIAA): Nicki Minaj, Super Freaky Girl Platinum.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞