有冇人玩Marvel Snap

226 回覆
3 Like 5 Dislike
我會想落onslaught同 mystique 反正啲人見到iw都會一樣打rogue或者cosmo, 都無乜機會砌得晒
好靚
Artgerm呢張之前見store有就買咗
Elekctra可以用其他1 cost卡代替
cable可以用sentinel/medusa代替
Enchantress就用Jessica Jones
基本上odin,white tiger,ironheart係核心
其他點代都唔怕
Alex Ross畫風好正
可惜movement deck未齊卡 唔知買唔買好
1200 gold一定唔值,唔好買
話時話聽日會唔會開翻個正式post?
Mark低咗幾張好想買 所以忍到手無買到
Btw我season pass開咗3張獎勵都係pixel風
係我唔好彩定係佢啲獎勵有fix嘅內容
隨機㗎咋
pixel唔好咩,我幾鍾意喎
支持
麻麻地
iPhone係咪今晚12點有得download
香港store?
係呀
如果聽朝先有就早啲瞓
用落唔知副deck 好似怪怪咁 可能係我理解唔夠
因為odin + white tiger + ironheart 通常唔夠point 贏所在位置
就只可以賭white tiger + ironheart 去贏其他位置
咁唔一定要一次觸發晒white tiger同ironheart
兩個分開擺 揀一個觸發就得
最緊要平均分配戰力 專心贏兩條線就夠
我建議兩費scarlet witch,cable,mister sinter三隻可以換走其中兩張
轉medusa同starlord補充攻擊力會好啲
至少odin加攻效果會好啲
隻game 洗唔洗刷首抽
no
冇人知
得個等字
仲有幾耐
唔駛
其實我覺得上面副deck太食rng 如果地圖係有唔可以落卡嘅地方咁都好d 純鬥大力真係差d

pool 1 antman angela bishop kazar應該主流啲
本身副deck配合到odin嘅卡唔多
而且抽唔中odin就輸一半
加上功能卡又多得濟 搞到平均power偏低
要補補啲高攻嘅卡先有用

新手計
放kazar blue marvel 可以玩zoo
spectrum都唔錯 開荒嘅ongoing卡都多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞