有冇人玩Marvel Snap

226 回覆
3 Like 5 Dislike
我 iphone 13未更新最新ios 電話玩唔到

但ipad 都係 反而無問題

等18號再試
Mister negative陣比人nerf到不似人形
Lm等玩
其實download apk就玩到,點解個個都要等
iphone掛

以家用呢套好好玩
原來turn 3換人個塊地依家無出現提升

係咁送垃圾卡比人好好玩
是不是18號 HK 有得玩?
少用gotg人, 成日同人對賭
今日個地形刷分一流

想砌呢副但仲未有Elektra Cable Enchantress
Spider woman勁?
冷門卡
我都用緊恐龍,而家個地形下下4隻恐龍好屈
呢幅點玩法?我好似齊卡
elektra依家真係好少見人用
我成日都見 可能低rank
如果佢buff做1/2都可能會用 佢本身都係對sunspot專武 但killmonger做到個效益大好多

同1力食一個位真係有啲傷比人送隻goblin系列個塊地基本上係咁先
多數係用odin觸發ironheart同white tiger收割
mister sinister應該係配wolfsbane用
當然odin可以配wolfsbane
其他卡就功能為主
sipderwoman可以扣攻
nightclawer可以配ironheart走位
elerika就專打sunspot antman
enchantress就打karkez blue marvel ironman為主
screlet就轉走不利地型

我估副deck邏輯係咁
終於比我等到呢張variation
等埋中invisible woman個張就基本上無乜遺憾

聽日香港開放先開始玩要追翻你哋進度會唔會好難?
I mean儲卡方面
係 等極都無

不過Hela deck太唔穩定 其他地方又難d用佢
儲卡其實佢依家matching跟卡pool分

你新玩唔會撞到砌卡對手 都會預番差唔多卡數收藏嘅對手
Invisible Woman, Wong, Gambit
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞