有冇人玩Marvel Snap

226 回覆
3 Like 5 Dislike
冇事呀
原來Marvel Snap前爐石總監有份整

Second dinner除咗Snap仲有咩game?
我依家先Lv34 Pool 1去到214

Pool3 開始要抽卡,唔係送指定卡?
邊到睇pool幾??
Level係collection level?
係呀 Collection Level,係呢個網睇到

https://marvelsnapzone.com/pool-1-decks/
網易科水,竟然唔係重課game不過佢每個月一個season pass都幾chur
season pass張卡3個月之後會入pool
幾好玩 對無課/少課又友善
但啲卡解得好慢
好多deck想玩都未玩到
無課大約要4個月齊卡(唔計season pass既卡)
有排追
幾時global launch
18/10
大把人用pool 1+2 deck上到高rank
加油
記住重點唔係副deck勝率,而係snap時機

成日都係咁試過用Wi-Fi或者用數據都無分別

ios 用菲律賓Account download
然後換返自己本身個Apple ID 唔知有冇影響
Ok 姐係課唔課都冇所謂
幾好玩,請問會唔會pay to win?
喺度竟然見到雨寶巴
我等緊global launch試吓隻game
係咪可以輕鬆玩唔洗chur?
18號試玩下先
LM
輕鬆幾分鐘一場,單手都玩到
deep dive玩到好有策略衝rank又得
都幾好玩
但啲卡拎得比較慢
除咗升collection level之外
仲有咩方法拎新卡?
升collection level
(如果課金)買season pass有一張新卡同1,2張variant

唔好買variant, 之後升collection level有得抽
唔好用quick upgrade,啲factors打嗰陣會跌
一開頭所有卡升一次level先, 25 credit per 1CL, 之後升爆一張卡會split多張俾你升

紅字唔係好明點解?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞