E&M 真係2奶仔

130 回覆
42 Like 50 Dislike
下一步就話。3皮幾食屎有咩問題呀
直接補返個Civil PT degree 啦
做Civil 好過做19 E&M
跟住讀埋master. 做幾年儲經驗。然後去考牌。整個scheme 我諗無10年都7,8年。我都30歲尾。無咁既時間和精力同後生仔鬥
Electric and Magnetic
讀過
飲啤酒小圈子吹水
你而家30 尾定搞完呢堆野30 尾先
大把人4字頭先叉

你而家30尾就求撚其做個Civil 幫辦都大把野撈
E&M幫辦好話唔好聽都無權力, 你話燈喉肥左叫停樓面落石屎? 邊有人理你
可能要同老細叫foodpanda
另外你話唔做幫辦走去run project
你接唔接受到40歲人比個20歲管工係樓面屌你老母

一係你去做物管囉..
呢個世界都係玩推波遊戲。講左老細知道就算。佢唔理就算大幫出聲都係咁。遲啲爆煲關人忍事。你知唔知讀書要既係時間和精力。你讀得書就要相對捨棄好多野。鬼唔知阿媽係女人。我都係讀夜校。我都捨棄左幾年陪親人,朋友既時間。現在我會選擇陪多啲家人和小朋友。
佢要屌未鬥屌。佢要玩未鬥玩。打份工為錢啫。唔會出賣自己樽salt.
都好。岩傾無問題
算啦 現在只懂 V=IR
你個POST係 WSII?
係香港先係咁,係外國已經做緊其他同building冇關嘅野
WSI
你想話。香港已經好幸福?
你望一望個contract sum
E&M 同civil 比簡直係垃圾都不如
你真係睇得咁開咪做返Civil works RSS 囉
大家都係做RSS, E&M RSS = 狗
Civil work 都叫阿sir 呀
唔係,我想講係香港工程太單一;睇你咁答我就知,你已經將工程直接=civil/construction work
睇怕都要。遲啲要餵埋。做定心理準備
想架。但唔得。無civil HD. 其實大家都係狗。主人唔同啫
咁又係。一單project有好多範既。各自由唔同人士負責。
關咩事 入得rss即係做狗 主人叫你點就點
俾你咁講。我都明白。垃圾唔應該有發言權。E&M 只是名而已。無任何拒絕既来權利
係。因我未麻醉自己是狗。所以出此post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞