E&M 真係2奶仔

130 回覆
42 Like 50 Dislike
讀左electrical hi dip 入到RSS 以為可以做下E&M 野。點知新黎大幫以唔夠人為由。叫你做civil work. 由sheetpile. 裝工字。到excavation work. Pipe laying 最後backfill. 話要交哂俾你做。咁都得。咁我做個post 係 (E&M). 佢話無得㨂。叫你做就做。唉。想問咁多位巴打。係咪E&M 在工程界都係咁。局做唔係自己讀既野
咁係你入錯公司啫
可能係。do it or quit
出面唔難搵工,要走就早啲走
Civil 野都俾你做埋,仲二奶仔?
一係硬食一係quit, 無乜好怨,工程垃圾文化係咁
你呢個case唔關2唔2奶事,純粹係掛羊頭賣狗肉,RSS不嬲都係好景就唔睇咩cert都請,以前d室內設計HD,飛機工程HD都請過入去,不過呢d最後市淡都係比人淘汰
唔做呢啲E &m 有咩做?
轉工啦
難聽啲都係咁話,撇除興趣問題,比你做civil 嘢益咗你啦
未做E&M work…呢個問題幾奇怪
冇叫你去斟水掃地仲想點?
無話既。為份工吞左佢。定企硬話超出工作範圍。唔通老細叫你通屎坑洗廁所都做咩。可能你又話。有得你洗益左你。
我諗下一步就要做。差左未叫你食屎
打份工我只想做返工作上既內容啫
長知識。睇怕師兄都有咁上下年紀
不如一開始唔做。做呢啲嘢會犯眾憎
3,皮幾唔洗用腦洗廁所 幾好呀
Call 緊朋友。
我唔要型。我要錢啫
係咪呀。梗有人會咁講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞