陳奕迅重辦「Fear and Dreams」演唱會

544 回覆
219 Like 670 Dislike
龍門已搬
自己鍾意個啲唔計
冇聽開個啲計到足
這裡是連登
到而家都唔識用腦思考人云亦云
人人揸住句「爛聲不了」以為自己係真理
好似機械回覆咁 多少少觀點理據都無
講嚟講去都係講演唱會爛聲
同忘詞嘅事 之後狀態正常返
又有免費音樂會 呢d就會扮睇唔到
然後繼續留言講爛聲爛聲 唔尊重舞台
班人反上腦姐

寧願佢地講接受唔到新疆棉 都respect嘅
個個人有唔同立場
講爛聲忘詞 對樂壇無貢獻真係得啖笑
無奶共
咪無錢

咁食老本開show搵錢有咩問題?
做歌手就唔洗搵錢 唔洗食飯?
應該屌打唔到張敬軒
Mirror都係明顯公司被逼
你睇佢鄭州加油都係不情願咁講架

Mc賣支付寶廣告 總之好過Eason奶共啦
黃屍有撚logic
好耐啦
之前成日學埋鳳家軍掉一句5毛Pr出嚟就得
自從DUO 之後我都無再入場睇過
太失望,失望到有陰影
似中左STD 多D
佢最好嘅時期係third encounter,get a life同moving on
Duo同life爛聲hea唱屌觀眾乜都齊
仲成日不情不願好似焗佢落火坑咁上台
又話show應該要似外國咁短+冇encore

樓上班柒碌唔係為咗同黃絲唱反調撚有咁神心”支持佢”
你方佢地真係會真金白銀買飛先算啦
求下你地繼續反佢唔好買
你個留言彈得起呢到就唔係lihkg 啦
事實係點 賣飛就知
之前嗰啲都入齊去睇
無記錯係get a life開始去睇,嗰陣讀緊書死慳死抵儲埋錢同啲朋友去睇好鬼死正
DUO嗰陣仲買埋佢件tee
但爛聲探病演唱會,不過算
之後eason's life 都有去睇,睇完又再失望多次
duo出埋碟唱到過晒鐘都叫hea唱 不情不願
上面先有人話life唱得冇問題仲越唱越有
呢啲都算啦各有各睇法
最後兩句真係太柒 你讀心神探?
現實係點好快知
咪睇下多唔多人真金白銀買飛囉
到時唔好扮死
新疆頌
Duo咁嘅狀態仲有得撐?
除咗最尾個場之前十幾廿場有邊場過哂鐘
態度問題係講緊life,尾場訓話觀眾未睇過?
仲有佢自己後來都話唔look forward每晚上台啦

講死忠我以前分分鐘死忠過你
留意佢嘅野唔會俾你少
就係因為咁今日先對佢冇興趣
以前get a life有life continues
Moving on有listen to Eason Chan
Duo有time files,life都有隻the key
依家連歌/碟都唔洗出就直接出黎食老本

多人買飛就梗,但好明顯唔係呢個po度好搶口呢班囉
我早你一個,03年個次開始睇
06 get a life錯過咗好揼心(佢嘅peak period)
後來越睇越唔對路

duo其實production係好嘅係佢狀態問題
Life就真係令我轉路人嘅show
有睇過佢以前個d就知呢壇垃圾冇心做hea出黎
疫情初期佢搞過喺尖東日出嗰陣開始唱,到夜晚book 紅館成隊crew 喺裡面唱
嗰陣覺得佢好有心,好似以前嘅佢返返晒嚟咁
到依家睇返,當平常心去睇啦,無乜特別唔會討厭佢,但講仲係咪以前咁狂熱聽佢啲歌?我開個apple music 出嚟睇,已經無晒佢啲歌
公司逼的
最尾嗰句講邊個呀唔好呢班有班啦,開名啦
只要直接話自己係藍絲然後去睇Eason
班傻閪黃絲就會hang機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞