[HK園區要人] [Now 633直播] 24/9(六)20:00 香港大球場 香港 vs 緬甸 即場討論區

1001 回覆
58 Like 3 Dislike
知唔知幾點入得場
We are hong kong
me啱啱買咗103
今晚6:00定6:30入場?
其實好多人一個睇波
入到去就唔係一個人啦
[HK園區要人] [Now 633直播] 24/9(六)20:00 香港大球場 香港 vs 緬甸 即場討論區 (2)
https://lih.kg/3157616
多謝支持
多謝支持
6pm
附近其實食乜好
7:00入去仲趕唔趕得切,定係要再早啲
銅鑼灣食完先啦
香港大球場活動散場巴士路線消息

香港大球場在2022年9月24日舉行足球賽事,新巴,城巴及九巴特設散場路線供觀眾離開,詳情如下:

新巴路線2R (香港大球場 --> 耀東邨)
收費:$10.5

新巴路線8R (香港大球場 --> 藍灣半島)
收費:$10.9

隧巴路線117R (香港大球場 --> 旺角弼街)
收費:$16.0

上述各線於完場前1小時提供服務。

另外城巴路線5B(堅尼地城 <-> 香港大球場),新巴路線8H(藍灣半島 <-> 東華東院)及九巴路線936(石圍角 <-> 銅鑼灣棉花路)在當晚會有臨時改道安排,詳情請見通告。

城巴新巴特設2R、8R及117R號線 由香港大球場分別前往耀東邨、小西灣及旺角配合足球賽事
https://www.bravobus.com.hk/tc/uploadedPressRelease/19603_20220923_Hong%20Kong%20Stadium_TC.pdf
多謝村短支持
me 都係一個人,身邊冇人睇香港波
早啲
sha la la la la la la
we are the Hong Kong boys
sha la la la la la la
Come on to make some noise
1Q題:今晚撐港隊著咩衫好?

梗係港隊波衫最好啦!如果冇港隊波衫,就咁著件紅色衫都好好睇㗎😍😍

但切記切記,唔好以為睇波就認住「應節」執件紅色波衫,我哋唔係曼聯利物浦阿仙奴聯隊。打個比喻,如果拜仁慕尼黑邀請你去佢哋party,你都唔會著件曼聯波衫過去啦🫠🫠尊重香港隊!

同埋收到風對面隊係著白色衫,所以唔好著錯衫幫對面振聲氣呀🏳

一齊紅衫潮撐港隊❤️❤️
https://www.instagram.com/p/Ci4b_woPS2G/
同埋入左去會唔會好難出返去
咁多人入緊黎

Btw 希望一陣睇場好波
唔係咁易㗎葉師傅
希雲街有好西
盡早
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞