睇完侵侵上星期演講 就知佢2024年總統選舉贏硬

239 回覆
332 Like 126 Dislike
美國其實一路而黎既政策都係想維持現狀
維持曖昧
咁先可以借台灣牽制中國
係牽制敵人 而唔係消滅敵人
消滅左會破壞權力平衡
無左個共同敵人
到時世界又會陷入另一個亂局
連燈仝仁上下一心支持
bin到啪啪聲
痴線
咁都做到美國總統
呢個世界愈黎愈荒謬
含侵力仲發緊夢
美國已經係帝國格局,利益繫於全世界,所以任何挑戰美國嘅勢力,都會威脅美國利益
何況係俄羅斯呢種有核武嘅大國
連登仔係呢啲水平
但依家啲左翼好多當美國同中囯一樣咁惡魔
幾個月前民調話拜登領先,含侵力話民調唔準,唔駛理,唔可信,fake news,侵支持者會扮支持拜登
拜登老人痴呆又戀童,係得班左膠BLM支持, 一到選舉辯論即刻現形侵會反cup。
班BLM暴動會令美國人反感, 美國人會改支持侵
辯論完無反cup又懶地硬話主持偏幫拜登
好啦含侵力呢頭又話唔洗睇民調辯論, 睇吓侵啲rally幾多人拜登嗰啲無人,所以美國人支持侵多。 仲有咩大數據呀呢樣果樣顯示侵會贏, 話拜登會贏嗰啲就fake news造假
仲有咩十月驚奇亨打拜登好多料要爆,但係爆到佛誕都未爆得出,一係求其有條友係twitter講兩句就話係咩核彈又盛
到選嗰日同點票慢慢顯示拜登會贏,就話人一定係造假舞弊, 求其有條片有條tweet作個故仔出黎就信到十足十, 其他人同傳媒反駁就話人收咗錢MSM唔洗理, twitter fb 出提示或者ban又話人收咗錢。 總之唔撚洗理點票結果法庭見
到啲州法院全部判侵輸,又話咩唔洗理,目標係最高法院所有證據喺最高法院拎出黎, 保守法官6:3侵又一定贏
到最高法院都唔鳩理你, 又話美國法治已死全部收晒錢, 唔洗理法院喇
仲有faithless elector可以唔理投票結果而揀侵,不過原來又無喎全部electors都係賣國賊遲啲要清算
唔緊要仲有參議員最後可以推翻選舉人票結果, 點知最後得六君子支持其他GOP議員唔撐,rubio,graham, McConnell全部反骨仔,又要槍斃
屌唔驚仲有最後大佬彭斯可以推翻結果,哦原來佢先係終極大仆街未開會就講明唔會幫侵反cup
全部收晒錢deep state
都唔緊要我地仲有咩民兵組織發動內戰,殺晒民主黨左膠賣國賊,仲有軍隊都擁護侵,侵侵一定戰勝歸來
屌你老母我睇到真係笑到瀨屎,全世界錯晒佢啱晒, 成班精神病人
咁當初美國唔應該對付蘇聯啦
事實係無左蘇聯,對全世界包括俄羅斯自己都係一個解脫
唔係消滅敵人,但要削弱敵人,令對方無能力或者意欲再挑戰美國
巴打有冇link我已經搵唔到
好似以前對日本咁
閹左佢d軍隊
解散財閥
娛樂至上 崇尚物質就夠
想當年咪又係話贏硬
美國啲人係中意咁直白

你都要睇下佢個rally係target 咩人先得㗎
hard drug我覺得唔死刑都要終身先嚇到人,大麻果啲就算啦
唔得住呀
見fox同好多alt right 好反對軍援烏克蘭喎
佢自己而家咩stance?
美國最早畀情報同武器喎清
靠德國果5000頭盔烏克蘭可以願到今日?
而家白人黑人男人好多都話鐘意侵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞