睇完侵侵上星期演講 就知佢2024年總統選舉贏硬

239 回覆
332 Like 126 Dislike
Ban 違規使用選票機啦!
但係拜登隻老狐狸用烏克蘭人命去拖死俄佬
如果以美國利益優先呢次真係抵玩
“這是拜登最愚蠢的地方,本來美國會是世界能源的主導者,我們會比俄羅斯和沙特加一起的石油出口量還要大兩倍!大家都會來求美國,多出口石油和天然氣。美國會發大財。”

“可今天呢?拜登把美國搞成了一個能源乞丐,看看拜登去中東求石油的蠢樣吧,他笑著個臉去和他心裡最痛恨的沙特王儲,那個被他稱為殺人犯的人握手。”

顧住環保嘅後果真係諗唔明
非常時期 inflation咁高 用油無可厚非姐
偷走咁多機密文件,到時捉緊去坐監啦
純粹係歐洲冇為能源放棄烏克蘭先拖到,靠美國一早畀人移平咗
咪燈啦
都過左幾年,佢點完票未
不過講真 共和黨而家送d移民去民主黨州依招識玩 大機會會贏到
All in jor dwac
仲選
大佬人哋玩墳場票玩魔術變票箱都出埋
但好似midterm共和黨難贏
上年個個predict係red wave
但而家predict難分難解
我諗係因為inflation已經冇咁勁同埋abortion單野
唔係掛 民主黨唔係操控晒美國選舉咩?
美國一早無晒民主 民主黨訓係度都贏
做到總統嘅話可唔可以請返蓬佩奧班底入國務院,重回正軌
Trump先至系度搞社會分列裂同種族歧視,破壞美國民主制度
trump幾年前條establishment演講幾撚熱血一聽就知佢真心愛美國youtube好似仲有
咪燈
唔好傻啦

而家啲藍洲上次開始完全合法地郵寄選票
想點造票就點做
加埋部機真假都成疑 完美地操控選舉
講真 而家應該好多人都想支共快d 攻打台灣
到時兩個惡魔齊齊玩完
有咩用
有製票機你點都輸
問題係連外國d電視電影都係咁傳播青少年吸毒好cool嘅訊息 好多人好毒 難搞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞