[隔空㙮羅]咩都可以問

267 回覆
2 Like 4 Dislike
TG: @MadJJJJJ
事業問題
想問我呢間公司仲有無機會上位? Thanks.
Tg: kingape898
再次多謝大家支持 我都好開心同各巴絲交流 分享生活

希望大家唔好睇㙮羅嘅結果咁重 因為㙮羅只係睇依一刻嘅狀況去推估 其實生活上面對嘅事物係可以自身改變 無論係吸引力發則 抑或是原來留意吓自己嘅問題改變一吓 其實已經改寫咗個結果

嚟緊會繼續順住次序幫大家抽牌
一晚會回覆大概十個 小弟放工之後都有啲攰希望體諒

祝各位生活愉快
事業上黎緊有個對我好大嘅挑戰
https://t.me/immmmcc
感情問題
想問呢一個係咪良緣,最後一唔一齊到?
想知個女仔對我有冇feel
一唔一齊到
咁撚蠢嘅嘢都咁多豬閪信,唔怪得咁多年騙案一直都有
多謝你既解答 聽日會同老闆傾傾!唔該曬!

近排都好黑仔想問幾時會好
幫你睇咗三個月內會有女朋友 大家關係平等 比較成熟 亦都係分享大家嘅煩惱嘅時候而發展 要留意讓雙方都有獨處嘅時間係好重要

工作上三個月內就未必會有轉變 現時雖然好努力但一直都未有回報 受到挫折 辛苦嘅工作接住唔停 但係見到仲有機會會有好嘅事情會發生 只要你心態上humble啲 相信你身邊嘅人視大家為顆伴 工作上會為你帶來順利
見到你話佢嘅反應忽冷忽熱 反而幫你睇吓你地雙方對於個關係嘅想法 同未來發展會如何

佢嘅想法唔係太善意 對你講嘅野或者做嘅事都係想交換其他野 係你面前扮好人 為咗想賣人情俾你而換取你嘅感謝之心

而你都開始察覺到懷疑佢有呃你或者暪住你嘅事情 感到失落 會覺得係咪自己嘅不足而導致依家嘅情況

短期內未見到你哋會一齊或者有好大嘅進展 反之你會更加沉迷響同佢嘅關係上面
想睇下黎緊(幾個月至一年都ok)事業會點
感激
想問留係宜家公司好唔好,同埋移民之後嘅事業如何
thanks
暫時幫你睇咗嚟緊三個月嘅愛情運
10月嚟講 似乎未必會拍到拖 可能心入邊會諗一啲比較現實嘅問題 深深感受到你想同現實嘅差異
11月 如果你係有對象嘅話 會有少少騎牛搵馬嘅狀態 評估對方嘅價值多過真係着重感情
最後12月 都暫時未有好大進展 付出咗嘅感情都會白費 關係會出現狀況 對方可能會唔知道你對佢係有意思 或者發覺對方已經另有對象
仲等緊 希望樓主唔會棄post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞