[隔空㙮羅]咩都可以問

267 回覆
2 Like 4 Dislike

唔好意思 呢幾日有嘢忙緊
幫你睇咗嚟緊三個月嘅愛情運

10月 心入邊對未來充滿希望 都好期待感情嘅來臨 你會邂逅新嘅異性 年紀會比自己細

11月 你會發覺你嘅意中人唔嗲唔吊 好似有嘢瞞住你嘅態度 隨之可能會發現原來佢已經有另外一半

12月 好快又有新嘅發展 似乎有人會向你示愛而展開戀情 記得呢段時間態度要柔軟啲 講多啲自己嘅嘢或者秘密去縮短大家嘅距離
想問三個月內嘅感情運 曖昧中
thx
努力中 終於到你啦

初步塔羅完成功率好低 即是你好努力但係回報會好少 嚟緊對於搵工方面應該都會停滯不前 問題原因似乎內心未夠認同自己 唔夠信心 甚至有人讚你都覺得唔滿足因為覺得自己未夠成功 嚟緊可能要重整一下自己思緒 同埋未來嘅方向 比而家嘅你要更加努力 唔需要驚任何嘢 如果有工作嘅方向唔肯定嘅話可以再問多啲問題
多謝你嘅答覆 不過最想轉個份初步出左offer比我了🙏🏻 等佢上頭做approval final offer, 個人方面我會聽你意見比多啲心機

不過聽你咁講一講 定係個Offer final approval 個到有啲咩事
都可能會 暫時睇到你哋嘅關係比起之前冷卻左 開始知道對方嘅真實姿態 甚至覺得好似有少少虛偽 了解到對方更加多平時睇唔到嘅一面 雖然話你哋可能會一齊 而呢個交往都係順其自然咁開始 但係愛情嘅成份會比較少 以純粹出於關懷甚或至同情而一齊 對方亦可能係見異思遷同多情嘅人 所以要小心啲唔好盲目相信
回報就未知道 但係努力嘅話 會減少讓你深陷險境 麻煩事上身嘅機會 記得兩手準備聽多啲人嘅意見 諗嘢長遠少少 多啲後備方案去應對
都好大機會會出到Pool 嚟緊三個月都會有對象培養感情 感覺上都係一個平穩嘅關係 都係認真對待對方 記得要留意千祈唔好有好多妒忌心 避免固執己見 要多啲關心對方
想問三個月內會唔會岀pool唔該晒樓主。
想問吓未來工作發展,會搵到咩類型嘅工同適唔適合自己?唔該哂!
嚟緊一年會唔會有男朋友,真係會令我心動又可以一齊嘅人出現,而唔係霧水情緣

感謝
試吓幫你睇睇啦

似乎你對而家嘅方法唔係抱有好大嘅期望或者信心 唔明白而家嘅定位 或者逃避而家嘅現況 逐漸開始迷失 咁樣對於你內心都唔太健康 然後就開始覺得悶悶不樂 對於未來抱持嘅希望每日每日咁減少 俾少少意見你 要相信自己嘅內心 唔好搵藉口 僅餘嘅良心可能可以戰勝你自己嘅恐懼或者鬼迷心竅嘅想法
唔該樓主
咁我講係而家嘅情況先
而家一路返intern一路讀書 都幾辛苦
的確令我好想逃避
有時都唔明咁辛苦做咩
感覺到亦因為咁影響咗讀書
同埋我而家開始有啲跟唔上進度 再加上我有啲偏科
我開始都明白到再咁樣落去一定會出事
好多謝你點醒我
我會繼續努力㗎喇
唔該
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞