[隔空㙮羅]咩都可以問

267 回覆
2 Like 4 Dislike
灰咗機 不過都預咗無咩愛情運 多謝樓主花時間幫手占
未來會出國工作同生活1年,同時想識下女仔,想知道個1年既整體運程。
唔會 最近辭咗職要搵工
加油 好似好多工都缺人 不過要Jump
Tg:ooooooyuuu
想知其實由頭到尾係咪都係俾人玩
感激樓主
雖然唔知會唔會太遲,不過幫你睇咗嚟緊三個月嘅工作運

11月係搵工或者工作運方面,都有機會發揮你自己嘅才能,萬事俱備,子謙一個天時地利人和嘅機會

12月運程都係麻麻地,似乎係會搵到工但係工作環境就同自己格格不入,都係唔太順利

1月情況更惡化,如果12月真係搵到工嘅話你會係一月辭職或者跳槽,或者會發生一啲意料之外嘅事,而都係令你突然間覺得迷惘,會係一個改變自己想法嘅階段,到時候嘅你可能會好唔開心,但係都可以試吓大膽啲向前行,可能對於你來講係一個從頭再嚟過嘅機會
開網店好唔好?會搵到額外收入嗎?
Jump 1 jump 人工先會一齊jump
我都見好多opening 大家都加油努力
搵唔到你呀巴打 請留多次tg
搵咗你啦
我哋tg傾
可憐哪….
再下年也不穩定…
12月到1月也是行衰運
到你

嚟緊11月感情運都唔錯 會遇到一段比較理想嘅戀情 不過呢段關係比較實際同好理性 你你都可以考慮積極啲主動啲去出擊 都似乎會成功

但係去到12月 你開始覺得呢段關係未如理想 可能有啲事情令到你唔係太開心 甚至有啲難以相信對方 令到你覺得好不安

下年1月 會遇到一段讓你沉晒船嘅關係 未知係咪12月嗰個對象 但係一月呢一段嘅關係會令到你傾盡你所有嘅熱情去經營 要努力呀
呢位絲打你好 久等了

幫你睇咗未來三個月會唔會有拖拍 結果好直接表示唔會 俾少少建議你 要多啲諗吓對方或者其他人嘅感覺 套用多啲同理心係感情上面 唔好太自我中心 同時間都唔好太擔心 俾多啲信心自己 安全感某程度上都可以有自己嘅想法而受影響 你點諗都好影響人哋點樣睇你加油
久等了

幫你睇咗嚟緊三個月嘅感情運

11月似乎麻麻地 會接觸一啲一廂情願嘅戀情 而你性格可能比較遲鈍尤其是關於感情方面 所以有時行動慢得滯就會錯過咗啲機會 邊上心入邊都有時會逃避 會容易拖延

12月開始 有機會會遇見新嘅對象 而運程都上升 感情方面會覺得好滿足 未睇到你哋會唔會一齊但係已經令到你內心覺得幸福快樂

1月嘅你會開始畏懼 同怕醜 雖然包容力好高同埋識得忍耐對方 但係你會害怕自己真係會沉船 似乎會發生某一啲事情先會令你咁諗
唔該你啊樓主

好多謝你咁詳細既解說

對我啲性格都形容得好準希望真係十二月有新對象啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞