入黎講下你身邊無拍拖嘅正常人

242 回覆
273 Like 12 Dislike
唔想再聽咩毒撚溝唔到女 講到口都臭 想知道到底仲多唔多無拍拖嘅正常單身男女
留名睇樓下話我自己
舊同事29歲,18X高,有做開gym, 樣鬼鬼地靚仔,不過佢做工程相對少接觸到女,每次有fg女eng黎都都好痴佢到,不過佢要求高,見佢玩app勁多人like都話唔岩,唔知要求高算唔算正常人

利申 唔係自己,覺得自己唔係正常人行列
我自己就唔會低頭lam啲女 人地中意點人地嘅事 最多單身

可能我唔正常啦 不過靚嘅我奶都ok 普普通通嘅不了

識好多正正常常既熟女
拍唔到拖無婚結

男既都有唔少拍唔到拖
但我果行係咁
我平時同朋友玩,比人感覺好active好好玩
但實際生活上好鍾意宅係屋企
拍到拖啲女接受唔到依種反差,好快散
咁算唔算正常
有 我中上男神都拍唔到拖
我有個幾熟既朋友 A0
21歲 有家底 180 佢由細都好總明 又識social
中學到大學都好多女想識佢
我問佢咁多選擇 唔識返個?
佢話自己要創業 又要學好多野
近排仲要操野操到去玩健美
佢話佢有好多目標
唔想因為拍拖而浪費佢追夢既時間

(屌 我係佢隔離同個廢柴沒分別…
27歲A0,高大樣唔差
從來冇講過想溝女/想拍拖
有女撩佢都即刻彈開
應該真係享受自己一個
gay / bi?
我覺得原因係大部分人的愛情觀是:跪舔著心中的女神,輕蔑著所謂的女性。

就是不會平等地愛一個人…
有懷疑係咪癮性gay
因為佢同男仔fd之間討論下邊條女正都唔會
但係亦都冇表現過係鍾意同性
可能真係感情冷感
yes 做唔到平等 又不願舔
可能佢以前有拍過, 覺得港女麻煩脾氣差, 之後咪要求高, 不過條件好係唔駛擔心冇拍拖既
21姐,31都仲係咁先講
話唔定人地私下有sp,咁咪唔使拍拖
我有個朋友A0但幾靚仔算高有家底

但次次都因為自卑唔夠膽行出第一步
好撚羨慕,點解人地可以禁多女揀
35歲女,好人一個。事業太成功收入太高,結果買左間姑婆屋自己供
唔會搵差過自己收入嘅 平起平坐或者高過佢嘅男人唔會特別想搵老女人 所以攬住啲錢叫鴨過世是正確
佢重要已經刻意壓制住老細唔升佢職,正常一早做左合夥人做老細

我地勸佢移民洗底,鬼佬應該無咁介意收入差距
何謂正唔正常
我身邊女仔 拍開拖既拍 好少有空窗期 單身開既單身 好似成世都唔拍拖咁
唔拍個班有個特質 多數比較純乖宅唔打扮少主動拍個拖會諗好多野 讀書同圈子都係女多 好少出去social
拍開個班有就試 岩就一齊 樣就中至上都有會打扮 會多出去social
Real
其實有部分人係唔想比拍拖佔據自己生活 去做自己想做既野
但冇拍拖就唔正常呢個概念究竟係點黎
gay
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞